D. Guijt

Goede typecursus met uitdaging voor kinderen

Ervaring LOI Kidzz

wij zijn tevreden over de cursus, onze dochter heeft er iets langer dan 20 weken over gedaan maar ondanks dat het typen goed onder de knie. Als ouders heb je door de wekelijkse rapportage een goed... wij zijn tevreden over de cursus, onze dochter heeft er iets langer dan 20 weken over gedaan maar ondanks dat het typen goed onder de knie. Als ouders heb je door de wekelijkse rapportage een goed zicht op de vorderingen.

Christiaan Jonker

Dagelijks enthousiaste 'typer' in huis, dankzij Super Spy School!

Ervaring LOI Kidzz

Onze zoon is met veel plezier de wereld ingetypt van de Super Spy School. Hij vond het heel leuk om codes te kraken binnen de gestelde tijd, type-opdrachten uit te voeren om te achterhalen wie de... Onze zoon is met veel plezier de wereld ingetypt van de Super Spy School. Hij vond het heel leuk om codes te kraken binnen de gestelde tijd, type-opdrachten uit te voeren om te achterhalen wie de indringer was. Het heeft hem enorm gemotiveerd om zo snel mogelijk te typen met zo min mogelijk fouten. Ook fijn om wekelijks middels voortgangsgrafieken inzage te krijgen in zijn ontwikkeling!

W. de Boer

Leuke, leerzame, uitdagende typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Superleuke manier om typen te leren met de LOI Kidzz cursus. Het verhaal bleef trekken, waardoor de motivatie om weer een nieuwe les te volgen groot was. En met supergoede resultaten het diploma... Superleuke manier om typen te leren met de LOI Kidzz cursus. Het verhaal bleef trekken, waardoor de motivatie om weer een nieuwe les te volgen groot was. En met supergoede resultaten het diploma gehaald. Ik ben trots op mijn dochter! Dank LOI Kidzz!

Taede A. Smedes

De beste typecursus!

Ervaring LOI Kidzz

Nadat we behoorlijk wat typecursussen bekeken hebben, hebben we uiteindelijk voor ons dochtertje van 10 gekozen voor de LOI Kidzz typecursus. Ons dochtertje heeft ongeveer 2 tot 3 keer per week... Nadat we behoorlijk wat typecursussen bekeken hebben, hebben we uiteindelijk voor ons dochtertje van 10 gekozen voor de LOI Kidzz typecursus. Ons dochtertje heeft ongeveer 2 tot 3 keer per week geoefend, meestal twee lessen achter elkaar. Dat was prima te doen. Ze begon ondertussen ook op school steeds meer blind te typen. Ze vond het interessant en spannend en slaagde uiteindelijk met ruim 150 aanslagen per minuut. We zijn zeer tevreden, de leercurve was niet te steil, ons dochtertje kon het prima bijbenen, en ook de spannende opdrachten spraken haar erg aan. Al met al aanbevelenswaardig!

Ger75

Ik kan blind typen ..... YES !!

Ervaring LOI Kidzz

Milan heeft met veel plezier de cursus blind leren typen gedaan. Bijna dagelijks ging hij met LOI aan de slag.
Als ouders kregen we regelmatig een goed en beknopt overzicht over de resultaten. We zijn allen erg tevreden en Milan is inmiddels gestart met een andere cursus van de LOI.

Twan de Man

Snel afronden.

Ervaring LOI Kidzz

De interactie is leuk, dus lessen en spelletjes door elkaar. Het verhaal is soms te langdradig. Het doel is de cursus z.s.m. afronden. De cursus volgen als het jou uitkomt spreekt ons erg aan.

M. Verspeek

Prima typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Ik ben tevreden over de typecursus van LOI Kidzz. Door de leuke filmpjes/verhaaltjes was het voor Loïs niet saai. Als ouder werd ik goed op de hoogte gehouden van de vooruitgang door de tussentijdse... Ik ben tevreden over de typecursus van LOI Kidzz. Door de leuke filmpjes/verhaaltjes was het voor Loïs niet saai. Als ouder werd ik goed op de hoogte gehouden van de vooruitgang door de tussentijdse rapportages.

A Belgraver

Spelenderwijs leren

Ervaring LOI Kidzz

Een fijn, interactief programma om het typen te leren. Het systeem haperde wel een flink aantal keer, wat druk veroorzaakte bij ons kind omdat hij op tijd klaar wilde zijn

Reactie LOI Kidzz:

Wij hebben er alles aan gedaan om de typecursus spannend te maken met het spionnenmysterie en de verschillende games.
Maar het blijft natuurlijk wel een cursus waarbij wij (en je ouders)...
Maar het blijft natuurlijk wel een cursus waarbij wij (en je ouders) natuurlijk heel graag willen dat je leert blindtypen.
En je kunt dit alleen leren door te oefenen met typen en dit te herhalen totdat de vaardigheid een automatisme is geworden.
Wij begrijpen dat dit natuurlijk minder leuk is dan vrij spelen en wij kunnen ons best voorstellen dat je daar niet altijd evenveel zin in hebt.
Maar met een beetje doorzettingsvermogen leer je wel blindtypen en daar heb je de rest van je leven profijt van.

Bubberman

Onze ervaring

Ervaring LOI Kidzz

we vinden het top om te zien hoe onze zoon zijn cursus heeft doorlopen. Stap voor stap is heeft hij echt leren typen.

M.L. Dissel-Veldhuyzen

Leuke cursus!

Ervaring LOI Kidzz

De cursus is leuk en goed en stimuleert kinderen om vol te houden tot een mooi resultaat.