Versluis

Leren typen met een zetje

Ervaring LOI Kidzz

Ik moest wel regelmatig zeggen dat ze moest gaan typen maar het resultaat is dat ze met een prima snelheid blind kan typen.

loikidzzissaai

Recensie

Ervaring LOI Kidzz

Ik vind het een saaie typcursus en ook niet leuk of spannend. Ik had geen zin om de typcursus te gaan doen.

Reactie LOI Kidzz:

Het programma is ontwikkeld voor de doelgroep in de leeftijd van 7 tot 13+. Wij begrijpen dat een junior van 15 jaar het verhaal anders kan ervaren.

jan

Niet leuk en steeds hetzelfde.

Ervaring LOI Kidzz

De typcursus vind ik erg saai het blijft de hele tijd hetzelfde: eerst een vrouw die gaat praten en dan moet je een soms een half uur zelf typen terwijl loikidzz zelf zegt dat een dag maximaal een... De typcursus vind ik erg saai het blijft de hele tijd hetzelfde: eerst een vrouw die gaat praten en dan moet je een soms een half uur zelf typen terwijl loikidzz zelf zegt dat een dag maximaal een kwartier duurt, soms komt nog zo'n man om een saai mysterie op te lossen. het doel van loikidzz is om kinderen op een speelse manier iets te leren, bij mij is dat verreweg van gelukt, en nog 1 vraag: waarom zou je de toetsen moeten afplakken zodat je niet meer kan spieken op je toetsenbord, maar tijdens een oefening er wel een toetsenbord op je scherm staat met welke toets je moet aanslaan, beetje gek toch?

Reactie LOI Kidzz:

mila van iterson

Duidelijk, gemakkelijk in de praktijk uit te voeren

Ervaring LOI Kidzz

Zeer tevreden, leuke, leerzame en motiverende cursus

Sacha Faber

Leuk thema

Ervaring LOI Kidzz

Natuurlijk is het in het begin het leukst en verslapt daarna de aandacht. Het leven op de spionnenschool maakt het net wat makkelijker om de discipline op te brengen. En het halen van een weektoets... Natuurlijk is het in het begin het leukst en verslapt daarna de aandacht. Het leven op de spionnenschool maakt het net wat makkelijker om de discipline op te brengen. En het halen van een weektoets geeft steeds een enorme boost!

Bertine rosendal

Prima cursus voor kinderen!

Ervaring LOI Kidzz

Ons kind heeft goed leren typen, was gemotiveerd, leuke interactieve bezigheid en goed opgebouwd

Milan goppel

Zeer tevreden
Het game is voor zijn leeftijd super leuk

Zeer tevreden
Sluit goed aan bij de leeftijd

c mosselman

Een goed opgezet speelse leerzame blind typcursus. Echt leuk voor kids , leerzaam en leuk door codes te kraken en mensen te ontmaskeren! goed bedacht!

tevreden

Tanja Hermans

Topcursus!

Ervaring LOI Kidzz

Onze dochter via deze leuke cursus goed en snel leren typen. De officiële diploma na afloop maakt het helemaal compleet.

i. van Gelderen

Ik ben tevreden over de vorm en de begeleiding

Ervaring LOI Kidzz

meer dan tevreden over de vorm en de wijze waarop