Ruth vermeulen

Behulpzaam, meedenkend en constructief.

Rapp

Prima!

Ervaring LOI Kidzz

Goed, leuke lesomgeving, goede resultaten behaald.

Iris van der Zon

Afwisselend

Ervaring LOI Kidzz

Leuk afwisselend en ook voor de wat langzamere kinderen heel goed te doen

Quillermo Pellicaan

Leren typen

Ervaring LOI Kidzz

Hij heeft leren typen. Het ging wel met moeite, want hij wilde niet echt meedoen.

Liesbeth Werdekker

Speels en leerzaam

Ervaring LOI Kidzz

LOI Kidzzz leert kinderen op speelse wijze typen. De verhaallijn is spannend en de mogelijkheden om te oefenen zijn volop aanwezig.

Sylvia Kramer

Ervaring typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Leuke manier om voor kinderen om te leren typen.

J. Lohuis

Goedwerkend

Ervaring LOI Kidzz

LoiKidzz is een prachtig systeem om kinderen de typevaardigheid aan te leren

Sonja van Tartwijk

Blij met de typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Ben zeer tevreden over de cursus. Goede opbouw, leuk en uitdagend voor de kinderen en een vraag (via mail) werd snel en duidelijk beantwoord.

Marc van Rooden

Gevarieerde cursus

Ervaring LOI Kidzz

De cursus heeft diverse didactische werkvormen waardoor het voor erg leuk is voor kinderen om deel te nemen.

Marja Vijverberg

Spelenderwijs leren typen.

Ervaring LOI Kidzz

Mijn dochter heeft zeer goed leren typen met LOI kids. Ze is de derde uit ons gezin dat een type cursus heeft gedaan. De andere twee hebben het klassikaal gedaan maar kunnen veel minder goed typen... Mijn dochter heeft zeer goed leren typen met LOI kids. Ze is de derde uit ons gezin dat een type cursus heeft gedaan. De andere twee hebben het klassikaal gedaan maar kunnen veel minder goed typen dan mijn dochter Gwen. Daarnaast was het ook voor mezelf een goede les met de stickers op toetsen heb ik ook mijn type vaardigheid kunnen verbeteren.