Milena Anker

Ervaring LOI Kidzz

Goede cursus die de kinderen in hun eigen tijd konden volgen.

J van Vlimmeren

Moderne en uitdagende manier van leren

Ervaring LOI Kidzz

Door de verhaal lijn in de cursus is het voor de kinderen leuk leren en tevens het volhouden om de cursus af te maken.

Marja ten Cate

De laatste loodjes wegen het zwaarst

Ervaring LOI Kidzz

In het begin spreekt het heel erg aan en is het heel interessant. De laatste weken is het even doorzetten, maar wel de moeite waard.

C. Koning

Leuk en leerzaam!

Ervaring LOI Kidzz

Op een speelse manier leren typen is leuk en leerzaam tegelijk.

Evers

Chiem Mentink

Erg goed

Ervaring LOI Kidzz

Ik kan nu blind- en snellertypen. Dat is echt heel handig en fijn. Ik heb nu ook een betere grammatica.

Liesbeth

Typen als de beste!

Ervaring LOI Kidzz

Onze zoon kan typen als de beste, dankzij de de typcursus van LOI Kidzz. Hij bleef enthousiast en positief!

Aminata kamara

Mijn kind kan nu beter tipen

C van den Brink

Leuke uitdagende cursus

Ervaring LOI Kidzz

De cursus blijft voelen als een spel. En daarom is het niet alleen leerzaam, maar ook leuk. Verder goede ervaring in opsturen van spullen en uitleg van de cursus.

ingrid siemonsma

Super manier om kinderen typen te leren!

Ervaring LOI Kidzz

Tevreden!Onze kinderen werden op speelse manier door het 'saaie' typen geleid. Zo hielden ze het vol! Ik zou het zeer aanraden en we hebben het al aan een heleboel vriendjes en vriendinnetje... Tevreden!Onze kinderen werden op speelse manier door het 'saaie' typen geleid. Zo hielden ze het vol! Ik zou het zeer aanraden en we hebben het al aan een heleboel vriendjes en vriendinnetje doorgegeven!