J. van der Aa

Leuke type programma

Ervaring LOI Kidzz

Het is fijn dat je via de mail op de hoogte wordt gehouden, van de prestaties van je kind.

jose peters

Typecursus

Ervaring LOI Kidzz

leuke leerzame typecursus voor kids
goede duidelijke cursus

Tea Wieloch

Cursus typen

Ervaring LOI Kidzz

ik ben tevreden over de cursus

Joyce Verhulst

Spannende en leerzame typecursus

Ervaring LOI Kidzz

De typecursus van LOI Kidzz sluit perfect aan bij de belevingswereld van de kinderen van deze tijd. Het verhaal en de oefeningen maken dat de kinderen in relatief korte tijd zich het typen eigen... De typecursus van LOI Kidzz sluit perfect aan bij de belevingswereld van de kinderen van deze tijd. Het verhaal en de oefeningen maken dat de kinderen in relatief korte tijd zich het typen eigen maken.

stas Bruinenberg

LOI Kidzz goede start typevaardigheid

Ervaring LOI Kidzz

Leuke cursus, waar mijn zoon zelf initiatief toonde om sneller of langzamer te gaan. Prettige verandering in zijn instelling voor wat betreft leren.

Olaf

Prettig en uitdagend

Ervaring LOI Kidzz

Leuke cursus en goede service. Ouders worden goed op de hoogte gehouden.

w. panneman

Leuk en leerzaam

Ervaring LOI Kidzz

Mijn dochter vond het een hele leuke en leerzame cursus. Het gaat op een speelse manier, waardoor ze het interessant bleef vinden.

Jolanda Frkovic

Leren typen is een noodzaak

Ervaring LOI Kidzz

Mijn zoon Coen is in september 2016 begonnen met de typecursus van LOI-Kidzz. Hij zat op dat moment net in groep 8 en wij als ouders vinden dat een kind moet kunnen typen voordat ze naar de brugklas... Mijn zoon Coen is in september 2016 begonnen met de typecursus van LOI-Kidzz. Hij zat op dat moment net in groep 8 en wij als ouders vinden dat een kind moet kunnen typen voordat ze naar de brugklas gaan. Tegenwoordig moet er al heel veel op de computer gebeuren. Coen vond de typecursus leuk, omdat hij via een verhaal door de cursus werd geleid. Ook waren de lessen en toetsen prima zonder begeleiding te doen, alleen met de eerste les heb ik over zijn schouder meegekeken. Uiteraard moest ik hem zo af en toe wel achter zijn vodden zitten om regelmatig de lessen te blijven doen, want ook al is de cursus leuk, buiten spelen is natuurlijk toch altijd leuker... Ik vond het prettig dat wij als ouders na een gemaakte toets altijd een mail kregen waarin werd gezegd dat de beoordeling van die toets weer klaar stond. De voortgangsgrafieken en toelichting waren altijd zeer helder en daardoor werd Coen ook gemotiveerd om door te gaan. Al met al een prima ervaring dus met LOI Kidzz.

Esther

Geslaagd!

Ervaring LOI Kidzz

Super leuke cursus, door de missies geen enkel probleem om steeds te blijven oefenen! Mijn zoon kan sneller typen dan ik nu!

Jacqueline Vlecken

In the pocket

Ervaring LOI Kidzz

Fijne typcursus....spannend opgezet......oefenen met plezier en resultaat!