Valerie

LOI KIDZZ TYPECURSUS

Ervaring LOI Kidzz

Spelvorm is erg leuk en motiveert. de tijd om een les te volgen is van goede duur: er is altijd wel een moment op de dag dat er een kwartier/20 minuten vrijgemaakt worden, waardoor je toch verder... Spelvorm is erg leuk en motiveert. de tijd om een les te volgen is van goede duur: er is altijd wel een moment op de dag dat er een kwartier/20 minuten vrijgemaakt worden, waardoor je toch verder komt. Jammer vind ik wel dat er geen reminder komt aan ouders of kind om door te gaan met de lessen als er een tijd geen lessen zijn gevolgd. Risico van vergeten/niet-afmaken is dan groot en erg zonde.

Mira Smits

Leuke verhaal en goed leren typen

Ervaring LOI Kidzz

Het typprogramma heeft een leuke verhaallijn. Het halen van de weektoetsen was niet altijd eenvoudig voor mijn zoon. De verhaallijn stopt dan ook. Logisch natuurlijk, maar dat waren wel de 'zware'... Het typprogramma heeft een leuke verhaallijn. Het halen van de weektoetsen was niet altijd eenvoudig voor mijn zoon. De verhaallijn stopt dan ook. Logisch natuurlijk, maar dat waren wel de 'zware' momenten. Verder erg motiverend programma waarmee Joris perfect heeft leren typen.

Scholtanus

Typecursus op maat

Ervaring LOI Kidzz

Super, kinderen vinden het leuk en doen hun best om de opdrachten te halen.

Anneke Douw

Een cursus die het kind op de juiste manier weet te stimuleren om door te gaan.

Ervaring LOI Kidzz

Nadat mijn dochter 3 jaar geleden naar volle tevredenheid haar typediploma bij LOIKidzz had gehaald hebben we onze zoon ook overgehaald om in groep 8 goed te leren typen d.m.v. deze cursus. Zelf had... Nadat mijn dochter 3 jaar geleden naar volle tevredenheid haar typediploma bij LOIKidzz had gehaald hebben we onze zoon ook overgehaald om in groep 8 goed te leren typen d.m.v. deze cursus. Zelf had hij meer zin in de Donald Duck cursus, maar is overstag gegaan en heeft nooit spijt gehad. Hij heeft tot onze verbazing,want hij is wat minder serieus dan zijn zus, met veel plezier en in iets meer dan een half jaar zijn diploma weten te behalen met een hele mooie score van 195 aanslagen per minuut! Dat zegt genoeg lijkt mij

E. Smulders

Op een leuke motiverende manier leren!!!

Ervaring LOI Kidzz

Duidelijke uitleg en methode sluit aan bij kinderen. Op een leuke uitdagende manier iets leren!Alles goed geregeld verder! Top!

Ymie

Typecursus LOI Kidzz

Ervaring LOI Kidzz

Cursus is leuk opgezet met veel oefenmogelijkheden en duidelijke feedback naar de ouders. Wel zijn de reacties van de 'medespelers' wat erg voorspelbaar op een gegeven moment. Ook fijn dat ze toch... Cursus is leuk opgezet met veel oefenmogelijkheden en duidelijke feedback naar de ouders. Wel zijn de reacties van de 'medespelers' wat erg voorspelbaar op een gegeven moment. Ook fijn dat ze toch een mooi certificaat kreeg ipv een diploma omdat het mijn dochter maar niet lukte onder het gestelde foutpercentage te komen. Geeft een goed gevoel en het doel waarmee wij aan de cursus meededen, blind en vlot leren typen is zeker behaald.

Petra de Jong van der Werf

Duidelijk en je eigen tijdschema bepalen

Ervaring LOI Kidzz

Zeer tevreden. Ouders worden na iedere toets op de hoogte gehouden. Kind merkt ook dat ie snel progressie maakt, dat motiveert?!

Familie J Burger

Een leuke aansprekende manier van leren typen

Ervaring LOI Kidzz

wij als ouders zijn heel tevreden over deze type cursus. onze dochter heeft op een vlotte manier leren typen. en op een manier die kinderen aanspreekt.

Kruizinga

Onze twee dochters hebben inmiddels hun type diploma gehaald via LOI gehaald. Prettig om zo'n cursus thuis aan de keukentafel te doorlopen.

Ervaring LOI Kidzz

Prettig om thuis te doen. Als het even een week niet uitkomt, is het geen probleem om die lessen later in te halen. Ze hebben er echt iets aan op de middelbare school!!

Nicole Krijnen

Super fijne typecursus!

Ervaring LOI Kidzz

Zeer goed bevallen en heel goed te doen. Hij heeft nu mooi zijn typediploma