Dianne

Leuk en leerzaam

Birgit

Tevreden klant

Ervaring LOI Kidzz

Mijn dochter heeft in 4 maanden tijd goed en vlot leren typen. We hoefden haar nauwelijks te stimuleren om te oefenen doordat de typeles ook als leuk werd ervaren. Spelenderwijs leren dus!

kont

Saai

Stom

Suzanne

Leuke typecursus, maar vooral voor jongens

Ervaring LOI Kidzz

Typecursus is een leuk onderwerp wat wel vooral jongens aanspreekt. De opdrachten hebben te maken met spionnen en geheime missies wat het voor jongens wel interessant maakt.
Uiteindelijk...
Uiteindelijk verdwijnt bij alle typecursussen het enthousiasme, omdat ze gewoon veel moeten typen en dat gaat uiteindelijk tegenstaan hoe leuk je het ook aankleedt.

Bas

Goede service

Ervaring LOI Kidzz

Toen mijn kind de cursus net niet afkreeg binnen de gestelde termijn, werd deze kosteloos met een half jaar verlengd.

Stoeten

Prima voor elkaar!

Ervaring LOI Kidzz

Door de wijze waarop LOI het programma heeft gemaakt, blijven kinderen geboeid en gemotiveerd. Van codes kraken tot mislukte proefjes bekijken.

Silvia

Missie Possible

Ervaring LOI Kidzz

Super tevreden over deze typecursus, heel erg leuk met alle missies :-)

Stan

Prima cursus

Goede cursus.

Manou Hetterschijt

Op speelse manier leren typen

Ervaring LOI Kidzz

Mijn zoon heeft op een hele speelse manier leren typen. Dit ging hartstikke goed. Leuk eigentijds en uitdagend.

Jongerius

Enthousiast

Ervaring LOI Kidzz

Ik heb een positieve ervaring. Het programma spreekt aan en past bij de belevingswereld van mijn dochter.