Tevreden!!
Ervaring LOI Kidzz
Goede online begeleiding als dat nodig is. Speelse leerzame manier om kinderen te leren typen.
De omschrijving van Loi kidz klopt met wat ze aan bieden, 100 lessen ongeveer allemaal z'n 15 minuutjes typen en een paar missies. Dus naar mijn mening een leuke betrouwbare typecursus.
Onze zoon heeft heel veel plezier ervaren met de typcursus van LOIkidzz! Het is een cursus met veel afwisseling en leuke spelletjes!
Onze oudste zoon heeft ook zijn typ diploma via loi kidzz gehaald, en onze tweede zoon wilde het ook graag zo.
Is weer super bevallen. Het enige puntje van aandacht is dat ik geen wekelijkse...
Erg tevreden, ze kan nu sneller typen dan haar ouders. Erg leuk.
Zeer tevreden. We hebben elke week naar het resultaat gekeken, maar ons er verder bijna niet mee bemoeid.
Wordt langzaam opgebouwd
Leuke opgezet
Prettige typcursus met goede resultaten. De kinderen zijn erg gemotiveerd gebleven en vonden het leuk om te leren typen.
Ik ben zeer tevreden over de typcursus. Cursus zit leuk verpakt in het spionnenspel. Onze dochter ging dagelijks gemotiveerd aan de slag.
De cursus is heel goed opgezet met het spionnenspel er omheen. De dagelijkse cursustijd was prima vol te houden. Onze dochter van 11 (groep 7) ging iedere dag gemotiveerd aan de slag.