P. Persoon

Faalangst en toch het eind gehaald door het spannende verhaal met mooi materiaal

Ervaring LOI Kidzz

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Door het spannende verhaal is mijn dochter gemotiveerd gebleven tot aan het eind zelf met haar faalangst. Het materiaal ziet er geweldig uit.

AC Leemeijer

LOI Kidzz typcursus

Ervaring LOI Kidzz

LOI Kidzz is een een leuke manier om kinderen vanuit thuis extra kennis en vaardigheden aan te leren.

J van Hasselt

Prima typecusus voor kinderen

Ervaring LOI Kidzz

Ik ben zeer tevreden. Mijn dochter heeft de hele cusus enthousiast gedaan zonder veel aansturing. Dat is wel wat waard, want vaak wordt iets na een tijdje minder leuk. Hier niet!

Yvonne IJsebaart

Leuk spannend en makkelijk te leren

Ervaring LOI Kidzz

het was jammer dat sommige dingen gewoon niet voorkwamen die jullie van tevoren wel hadden gezegd.
het was heel leuk om te merken dat je het echt gaat kunnen en dat terwijl je begon met de d en de f heel cool.

J. van Wijk

Spelenderwijs naar een volwassen vaardigheid!

Ervaring LOI Kidzz

We hebben geen noemenswaardige issues ondervonden.
Thirza heeft het leuk gevonden. Ze vond de sprong naar het examen nog wel spannend.

R. Kleinhuis

Zeer tevreden

Ervaring LOI Kidzz

Leuke en speelse manier om in een paar maanden de typevaardigheid goed onder de knie te krijgen. Mijn zoon heeft trouw alle lessen gevolgd en was enthousiast over de 'verhaallijn' tijdens de cursus.... Leuke en speelse manier om in een paar maanden de typevaardigheid goed onder de knie te krijgen. Mijn zoon heeft trouw alle lessen gevolgd en was enthousiast over de 'verhaallijn' tijdens de cursus. Deze sloot goed aan op zijn interesse. Leuke interactieve aanpak.

Dekker

Gewoon goed...

Ervaring LOI Kidzz

goede cursus, miss J. mag er wel op letten dat ze fatsoenlijk is aangekleed en het dansfestijn hoeft voor ons ook niet

Y Hoffs Verkerk

Super cursus

Ervaring LOI Kidzz

Isa vond de cursus erg leuk en spannend. leuk gedaan zo met het verhaal van de spionnen enzo.

Maaike Haverkate

Super leuke en goede typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Heel tevreden over de loi kidzz typecursus. Past bij de belevingswereld van de kinderen en dit geeft niet een strijd om dagelijks te werken aan het leren typen.

Michel Winkelman

Zeer goede en zinvolle typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Ben zeer tevreden, mijn dochter kon niet wachten voordat de nieuwe les weer begon, duidelijke samenvatting na elke afsluiting per week.