Top type cursus
Ervaring LOI Kidzz
Een top type cursus. Binnen korte tijd kan je kind snel en blind typen.
Een top type cursus. Binnen korte tijd kan je kind snel en blind typen.
Het is uitdagend,stimulerend,spannend en supervet!dat zijn de woorden die ik hoor van mijn kids
De LOI Kidzz type cursus is een spannende en leerzame cursus. De kinderen worden spelenderwijs iets bijgebracht.
Goede ervaring met typecursus van LOI Kidzz.
Hoefde als moeder niet te "zeuren" zoals bij de andere drie kinderen die de traditionele typecursus hebben gedaan. Geweldig!
De cursus is prima en uitnodigend om goed te leren typen. Met extra spelletjes om nog meer ervaring op te doen. Tussenrapportages zijn ook erg prettig, voor ouder en kind. Een enkele keer loopt het...
Leuke spelvorm om het typen te leren. Fijn iedere week een voortgangsrapport te ontvangen. Zo kun je het als ouder ook in de gaten houden.
We zijn erg te spreken over de typecursus. Dochter heeft goed leren typen en heeft het daarnaast als leuk ervaren. Het oefenen ging vanzelf
Leuke cursus waarin mijn dochter in 20 weken blind heeft leren typen. Zeker doen!
Mijn jongste dochter heeft in 19 weken blind leren typen. Cursus zit door verhaallijn en ook opbouw in lessen en weektoets goed in elkaar. Als ouder kan je de vorderingen + leerdoelen elke week...
Keurig geregeld en duidelijke cursus. Door een leuk , spannend verhaal is het goed vol te houden