Leuke typecursus
Ervaring LOI Kidzz
Zeer tevreden over de typecursus. Mijn zoon heeft met plezier goed leren typen. Ik ben ook zeer tevreden over de hulpvaardigheid van de klantenservice.
Typecursus verliep soepel.
Beetje saai aan eind voor wat oudere kinderen (15)
De type-cursus van LOI Kidzz is ontwikkeld voor de (doel)groepen 6,7 en 8. Wij begrijpen dat de cursus gevolgd door een 15-jarige op een andere manier wordt ervaren. Wij willen u bedanken voor uw...
zeker tevreden. onze zoon vond het leuk om te leren typen. In het begin moeite met het tempo, maar dat is ruimschoots goed gekomen. het spannende om de opdrachten goed uit te voeren was voor onze...
Tevreden, maar aan het einde van de cursus, de laatste 5 weken ongeveer, was de motivatie van Koen minder.
Zijn eigen woorden: het is elke keer hetzelfde, geen nieuwe dingen..
Super tevreden over de typcursus. Mijn dochter vond het erg leuk om te doen.
Makkelijk doorlopende cursus! Door het dagelijks kort te houden blijft het voor het kind ook leuk.
Het is een leuke cursus, het is niet saai voor de kinderen.
Het kind kan op zijn eigen tijd de lessen en toetsen maken. Na een toets werden iedere keer de resultaten teruggekoppeld.
ik ben heel blij met LOI Kidzz