Spionnen leren typen
Ervaring LOI Kidzz
Onze zoon van 9 heeft in een fijn tempo en op een leuke manier leren typen met LOI Kidzzzz. Ik zal deze cursus zeker bij kennissen aanraden.
Afwisselend, uitdagend, fijn met de regelmatige feedback
We zijn heel blij met deze cursus, onze dochter heeft spelenderwijs leren typen en zal hier de rest van haar leven profijt hebben!
Ons kind heeft op een leuke en speelse manier de handigheid van het blind typen eigen gemaakt. Bijkomend voordeel is dat wij ook ons best moesten doen met die afgeplakte toetsen!
Redelijk tevreden. Goede resultaten, maar relatief weinig invloed/volgbaarhrid voor ouders. Kind werkt of wordt geacht erg zelfstandig te zijn
Goed.. werd altijd goed geholpen als we vragen hadden .
Op zich tevreden. Enige minpunt is dat steeds gezegd werd dat het aantal fouten okay was maar het sneller moest terwijl bij zoon de snelheid okay was maar het aantal fouten te hoog.
Leuk en mooi
Mijn dochter heeft met plezier de cursus gevolgd. Het was uitdagend genoeg en echt gericht op teksten typen ipv spelletjes spelen.