Andre

SUPER

Ervaring LOI Kidzz

Mijn zoon wout vond het super leuk en spannend
En wij vinden dat onze zoon goed met 10 vingers kan typen

Veen

__

__

Stijn

Top cursus voor kinderen.

Ervaring LOI Kidzz

De cursus als zeer leuk ervaren. De lessen waren goed te volgen en daarna genoeg oefenstof.

Esther

Leuke typecursus bij LOI Kidzz

Ervaring LOI Kidzz

Ik ben zeer tevreden over deze cursus bij LOI Kidzz. Bij het uitzoeken van de cursus had ik een aantal vragen die vlot en vriendelijk beantwoord werden door een medewerker. Onze dochter heeft heel... Ik ben zeer tevreden over deze cursus bij LOI Kidzz. Bij het uitzoeken van de cursus had ik een aantal vragen die vlot en vriendelijk beantwoord werden door een medewerker. Onze dochter heeft heel veel plezier gehad in het doen van de cursus en inmiddels heeft ze het diploma behaald.

M. Kuiper

Enthousiast

Ervaring LOI Kidzz

Leuke cursus, door het verhaal wat achter de cursus zit, zijn de kids enthousiast om er snel verder mee te gaan

Sandra den Hartog

Een leuke manier om te leren typen

Ervaring LOI Kidzz

De type cursus is de enige ervaring die ik heb met LOI

W. Kopmels

Tevreden

Ervaring LOI Kidzz

Leuke manier om te leren typen..

Astrid

Een erg leuke cursus waardoor kinderen gemotiveerd blijven!

Ervaring LOI Kidzz

Onze zoon was zo enthousiast over de leuke opzet van de cursus dat hij het 20 weken lang heeft volgehouden om elke dag 15 minuten te typen. Wij zijn als ouders erg tevreden met het resultaat: 142... Onze zoon was zo enthousiast over de leuke opzet van de cursus dat hij het 20 weken lang heeft volgehouden om elke dag 15 minuten te typen. Wij zijn als ouders erg tevreden met het resultaat: 142 aanslagen per minuut en een foutpercentage van 4 %!

Angelique Lorsé

Goed en eigentijds type onderwijs!

Ervaring LOI Kidzz

De Loi Kidzz type cursus is zeer goed en eigentijds! Uitleg is duidelijk, leuke uitdagende omgeving en als ouder goed te volgen n.a.v. tussentijdse rapporten. Flexibiliteit in tijdsduur was super!

Petra Goene

Spelend leren

Ervaring LOI Kidzz

Op een spelende manier leren.
Tip: noem het examen gewoon eindtoets. Het woord examen legt veel druk en zenuwen op het kind.