koen

Zo goed mogelijk

Ervaring LOI Kidzz

Een typecursus blijft een vervelende herhalingsoefeningen reeks. De LOI cursus weet er een draai aan te geven waarmee mijn kinderen blijkbaar zich er toch wat makkelijker toe konden zetten.

Hanneke

LOI MAAKT TYPEN LEUK!

Hier een tevreden klant!
De typecursus van LOI houdt kinderen geïnteresseerd en gemotiveerd.

Femke

Korte lessen

Ervaring LOI Kidzz

Het waren maar korte lessen zodat mijn zoon er 2 per dag deed. Hij heeft dus snel zijn diploma gehaald!

esther Koffeman

Jade heeft veel geleerd met typen op een hele leuke wijze! ze was door de manier van de cursus ook erg gemotiveerd.
het was geen straf voor haar.

Ervaring LOI Kidzz

de manier van cursus geven was erg fijn en leerzaam. het motiveerde ook om het te gaan doen elke dag 5 maanden lang.

Robbin de Koster

Het gaat op een leuke speelse manier wat kinderen aanspreekt. Het gaat spelenderwijs, en ze vinden het ook wel spannend.

Ervaring LOI Kidzz

Dit was ons vierde en tevens laatste kind, dat voor een typediploma ging. Het was bij alle vier een succes, en zal dat ook zeker bij anderen aanbevelen!

Annoeshka Hazenoot

Toptipkidzz

Visscher

Het was een typecursus voor de belevingswereld van ons kind...Helemaal spelenderwijs blind typen geleerd!

Ervaring LOI Kidzz

Zeer tevreden alleen vonden wij de hoofdrolspeelster soms wat te bloot gekleed (laag decolleté)...

Barm

Typen met spionnen

Ervaring LOI Kidzz

Door de opbouw van de lessen, afgewisseld met spelletjes en gelardeerd door een leuke verhaallijn heeft mijn dochter in 20 weken leren typen. De filmpjes tussendoor vond ze wel soms te langvduren.

Liesbeth kreukniet

Loo kidzz is geweldig

Zeer tevreden

v.d. berk

Ervaring LOI Kidzz

leuke, fancy leeromgeving. af en toe dat inloggen niet lukte, maar dan een dag later 'gewoon' twee lessen gevolgd. prima resultaat. ouderupdates prima en duidelijk.