Zo goed mogelijk
Ervaring LOI Kidzz
Een typecursus blijft een vervelende herhalingsoefeningen reeks. De LOI cursus weet er een draai aan te geven waarmee mijn kinderen blijkbaar zich er toch wat makkelijker toe konden zetten.
Hier een tevreden klant!
De typecursus van LOI houdt kinderen geïnteresseerd en gemotiveerd.
Het waren maar korte lessen zodat mijn zoon er 2 per dag deed. Hij heeft dus snel zijn diploma gehaald!
de manier van cursus geven was erg fijn en leerzaam. het motiveerde ook om het te gaan doen elke dag 5 maanden lang.
Dit was ons vierde en tevens laatste kind, dat voor een typediploma ging. Het was bij alle vier een succes, en zal dat ook zeker bij anderen aanbevelen!
Zeer tevreden alleen vonden wij de hoofdrolspeelster soms wat te bloot gekleed (laag decolleté)...
Door de opbouw van de lessen, afgewisseld met spelletjes en gelardeerd door een leuke verhaallijn heeft mijn dochter in 20 weken leren typen. De filmpjes tussendoor vond ze wel soms te langvduren.
Zeer tevreden
leuke, fancy leeromgeving. af en toe dat inloggen niet lukte, maar dan een dag later 'gewoon' twee lessen gevolgd. prima resultaat. ouderupdates prima en duidelijk.