LOI Kidzz Typen
Ervaring LOI Kidzz
Goed. Lois heeft met veel plezier de cursus gevolgd. Als het moeilijker werd was er veel oefen methodes. Soms hebben we een week niets gedaan om even afstand te nemen.
Leuk om te doen voor kinderen en ze zijn goed vooruit gegaan met typen.
Mijn beide kinderen hebben de typcursus afgerond en vonden het leuk om te doen. Een vaardigheid voor het leven.
Erg spannende typecursus waarbij je kind wil blijven typen om verder te komen.
je kind wil verder in het spannende verhaal, dat kan alleen als hij/zij goed typt. een geweldige motivatie dus
Mijn zoon kon moeilijk de motivatie vinden. In feite is er (vooral in het begin) maar weinig variatie in spellen. En als je dan niet van Tetris houdt, wordt het er ook niet vele leuker op. Maar...
Hoe verder je in de cursus komt, hoe meer applicaties (en spellen) er actief worden.
prima
duurt veel te lang wel 140 dagen!!!!!!!!!!!!!!!!
De cursus heeft een vrij studie tempo. Je kan sneller door de lesstof maar ook langzamer mits binnen 1 jaar afgerond.
De interactieve type cursus was hier een succes. Weinig aansporing tot oefenen nodig. Leuke filmpjes en opdrachten.
Jammer dat je na de eindtoets niet meer kan oefenen.
Onze 3 dochters hebben elk in groep 6 de cursus gevolgd. Tussen 6 en 10 weken waren ze klaar met een super goede score. Ze wilden zelf elke dag typen en hadden er weinig moeite mee.