Claudia

Leuke speelse cursus, die niet teveel vraagt van je kind. Maar die wel uiteindelijk lijdt tot snel typen.

Ervaring LOI Kidzz

Heel tevreden. Ik kan geen punten aandragen.

cecile derks

Leuk

Ervaring LOI Kidzz

Tevreden, uitlegduurde soms wat lang.

Annet van der Hulst

Prima cursus met aandacht voor motivatie en opbouw van de vaardigheid!

Ervaring LOI Kidzz

Goed geholpen bij aanmelding (via HR i.v.m. docentschap van moeder), duidelijke communicatie over de voortgang richting ouders.

nazia shairmahomed

Leuke typcursus wat spelenderwijs gaat.

Ervaring LOI Kidzz

Zeer tevreden omdat je veel tijd heb om de typcursus te doen. En geregeld oefeningen komen om een top prestatie te behalen

H.G.J. Groeneveld

Sandra

Fijne typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Mijn zoontje was verdrietig dat de cursus afgelopen was en hij de personages nu niet meer zou zien. Hij zat echt in het spionnen verhaal en dat was mooi om te zien. Een aanrader!

J.L. Menger

Goede typecursus! Je kind blijft ook na behalen diploma blind typen. Cursus is ook goed opgebouwd met oa games dmv typen van de geleerde letters.

Birgit

Spelenderwijs

Ervaring LOI Kidzz

Op een leuke manier wordt het typen aangeleerd. Mijn dochter van 10 heeft geheel zelfstandig de cursus gevolgd. En vond de spelletjes en het verhaal erg leuk.

C van Stuijvenberg

Leuk, spannend en leerzaam.

Ervaring LOI Kidzz

Manon heeft het als hee l leuk ervaren zeker de eerste tijd. De laatste periode geeft wat meer moeite en dat heb ik ook gemerkt toen mijn zoon de cursus deed.

L. van Tiggelen

Kindgericht, praktisch en prettig

Ervaring LOI Kidzz

prettige manier om voortgang te volgen. feedback naar kind is op een prettige, goed leesbare manier opgesteld. Ga zo door!