Odile Rasch

Ik vond dit een goede typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Ik vind het een goede typecursus n ben zeer tevreden

Daniel Goorts

Erg leuk

Ervaring LOI Kidzz

De missies tussendoor zijn erg leuk en zeer geslaagd met 157 aanslagen p/m !

Saskia de Pagter

Verrassend leerzaam

Ervaring LOI Kidzz

De cursus bleef boeiend voor mijn dochter, het werkt !

J.de Boon

Ongedwongen, enthousiast naar je einddoel!

Ervaring LOI Kidzz

Leuke, leerzame cursus, van begin tot eind uitdagend, die kinderen zelfstandig kunnen uitvoeren. Goede feedback zodat je als ouder je kind kunt begeleiden.

Andrea Huynen

Leuke cursus

Heel tevreden ben ik
!. Wouter heeft het helemaal zelf gedaan. Ik hoef niet te helpen, alles wordt vanzelf duidelijk.

Rene

Prima te doen.

Ervaring LOI Kidzz

De cursus is goed te doen. Erg prettig dat er telefonisch overlegd kan worden bij vragen.

Naomi vervloet

Hele leuke typcurcus, duidelijk en kinderen leren snel spelenderwijs typen!

Ervaring LOI Kidzz

De loi kidzz curcus is heel duidelijk voor kinderen.
Leuke spelletjes en uitdagingen. Onze dochter was razend enthousiast als ze weer een les ging maken!

wendy sips

Heel leuk voor kinderen

Ervaring LOI Kidzz

heel leuk voor kinderen, ze blijven geboeid typen, alleen is er wel sturing nodig van ouder voor de juiste houding.

Teunie

Tevreden

Ervaring LOI Kidzz

We zijn tevreden, alleen als ze een paar weken niks doet, dan horen we van jullie ook niks. Dus dan misschien even een mailtje van kom op we moeten even doorgaan, dat helpt vaak beter dan dat de... We zijn tevreden, alleen als ze een paar weken niks doet, dan horen we van jullie ook niks. Dus dan misschien even een mailtje van kom op we moeten even doorgaan, dat helpt vaak beter dan dat de ouders dat zeggen

Mareije van Es

Prima typecursus, uitstekende service

Ervaring LOI Kidzz

Uitstekende service, kregen een half jaar extra tijd, zodat mijn dochter de cursus toch nog af kon maken en nu blind kan typen.