adrie van der hoofd

Snellecursus.

Ervaring LOI Kidzz

ik vindt dat de cursus in korte tijd is gedaan, maar geen probleem aangezien een goed resultaat is behaald.

Tara van den Broek

Leuke cursus met uitdaging.

Ervaring LOI Kidzz

Er wordt goed ingegaan op de interesse qua leeftijd.

Sofia Greijdanus

Geweldig om te zien hoe snel jou kind het typen leert.

Ervaring LOI Kidzz

We zijn erg tevreden. Op een leuke en handige manier wordt er iets bijgebracht.

Henri

Super leuk.

Ervaring LOI Kidzz

ik vond de typles erg leuk omdat het in een speelvorm was en ik leerde dingen over spionnen die ik nog niet wist. ook vond ik het leuk om een mysterie op te lossen.

Janneke van der Woude

Duidelijke lijn en structuur

Ervaring LOI Kidzz

Prettige manier om een kind mee te nemen in het verhaal, waardoor de motivatie groot genoeg blijft ook als het typen soms best even lastig is.

Paul Matthijs

Prima cursus

Ervaring LOI Kidzz

Prima cursus en goede bereikbaarheid !

Jeroen Heutinck

Leuk en doordacht en daarom heel effectief.

Ervaring LOI Kidzz

Onze dochter van 9 heeft met veel voortvarendheid de type-cursus doorlopen. Belangrijkste reden van de succesvolle deelname is dat zij het als erg leuk heeft ervaren. Wij hebben haar minimaal hoeven... Onze dochter van 9 heeft met veel voortvarendheid de type-cursus doorlopen. Belangrijkste reden van de succesvolle deelname is dat zij het als erg leuk heeft ervaren. Wij hebben haar minimaal hoeven stimuleren. Haar resultaten waren in alle opzichten prima. Cursus zit inhoudelijk goed in elkaar.
Aan te bevelen!!
Jeroen Heutinck

Mevr. Van Andel

Prima typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Goede gestructureerde, voor kinderen aantrekkelijke typecursus. Je wordt als ouders keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen.

F. Stooker

Zeer tevreden

zeer tevreden

Fam ElMyGe

Onze dochter (10jr) heeft onlangs , geheel zelfstandig, haar typecursus gehaald bij LOI Kidzz. Zeer goede en leuke interactieve cursus. Aanrader !!

Ervaring LOI Kidzz

We waren (en zijn) zeer tevreden. Bij een vraag snel antwoord via mail en bij bellen ook gelijk antwoord op onze vragen !