Tania Kirchner

Leuk en het werkt!

Ervaring LOI Kidzz

Het is een geslaagd cursus, interessant om te volgen en met goede resultaten. Feedback gaat niet goed. Ik heb soms maanden moeten wachten op resultaten van toetsen en nog heb ik het niet allemaal... Het is een geslaagd cursus, interessant om te volgen en met goede resultaten. Feedback gaat niet goed. Ik heb soms maanden moeten wachten op resultaten van toetsen en nog heb ik het niet allemaal ontvangen.

Zijlma

Leerzaam en leuk. Kinderen kunnen er zelfstandig mee werken.
Hebben duidelijk een grote verbetering in het typen gezien

Ervaring LOI Kidzz

Zeer tevreden. Een leuke en zeer leerzame manier van werken.

Pors

Uitstekende typecursus voor kidzz.

Ervaring LOI Kidzz

LOI Kidzz was voor ons de uitgelezen kans om onze zoon een typecursus te laten doen. Hij heeft er een aantal bekeken en zelf een keuze gemaakt uit die van de LOI. Hij heeft prima binnen de... LOI Kidzz was voor ons de uitgelezen kans om onze zoon een typecursus te laten doen. Hij heeft er een aantal bekeken en zelf een keuze gemaakt uit die van de LOI. Hij heeft prima binnen de tijdslijnen de cursus behaald. Als ouder kreeg ik na iedere serie opdrachten en korte update. De opbouw was prima. Overzichtelijke lessen, niet te lang en voldoende herhaling. en hij is geslaagd!

Brenda Put-Carstens

Compassie

Ervaring LOI Kidzz

Mijn dochter heeft een half jaar niet kunnen typen vanwege ziekte. Na deze periode is er (met veel begrip van jullie kant), een half jaar langer de tijd gegeven zodat ze de cursus wel kon afronden.... Mijn dochter heeft een half jaar niet kunnen typen vanwege ziekte. Na deze periode is er (met veel begrip van jullie kant), een half jaar langer de tijd gegeven zodat ze de cursus wel kon afronden. Hiervoor ben ik jullie erg dankbaar.

Kim Sinnige

Motiverend!

Ervaring LOI Kidzz

Ik ben goed te spreken over LOI Kidzz. De ingebouwde karakters en korte filmpjes zijn motiverend en aansprekend en het verhaal sprak erg tot de verbeelding. Het snel beginnen met echte woorden is... Ik ben goed te spreken over LOI Kidzz. De ingebouwde karakters en korte filmpjes zijn motiverend en aansprekend en het verhaal sprak erg tot de verbeelding. Het snel beginnen met echte woorden is prettig. Ook het afplakken van de letters werkt goed. Wat beter zou kunnen: Van tijd tot tijd een mail aan de ouders over de vorderingen. Ook zou het goed zijn als het mogelijk is om na een pauze (vakantie) een paar niveau's terug te gaan. Het was voor mijn zoon erg frustrerend om dan steeds dezelfde oefening te moeten herhalen.

Jansen

Met plezier leren typen

Ervaring LOI Kidzz

De cursus was zo opgebouwd dat het leuk bleef om door te zetten.

Angelique Leeraert

Een geslaagde typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Wij hebben de type cursus van LOI Kidzz als zeer plezierig ervaren, goede klantenservice en een uitstekende uitleg tijdens de cursus.

Henriette Felix

Zelfstandig op je eigen tijd leren typen

Ervaring LOI Kidzz

prettig hoe de cursus gaat. Else zit nu in klas 1 van het voortgezet. de cursus past misschien wat beter bij groep 7,8 kinderen. Verder goed hoor.

Catharina

Prima cursus met een goed eindresultaat

Ervaring LOI Kidzz

De typecursus is prima, maar de website ligt er iets te vaak 'uit'. Ander minpunt is dat je als ouder nogal op zoek moet naar de vorderingen, daarover werd ik deze keer niet zo goed geïnformeerd als... De typecursus is prima, maar de website ligt er iets te vaak 'uit'. Ander minpunt is dat je als ouder nogal op zoek moet naar de vorderingen, daarover werd ik deze keer niet zo goed geïnformeerd als bij eerder cursussen.

A.R. Orbons

Typen met je ogen dicht!

Ervaring LOI Kidzz

Interactief, goede balans info en spel, zeer kindvriendelijk, spannend onderwerp, spelenderwijs leren, blij dat het erop zit ..., toch wel moeten aanmoedigen op het eind om het af te maken. Kortom:... Interactief, goede balans info en spel, zeer kindvriendelijk, spannend onderwerp, spelenderwijs leren, blij dat het erop zit ..., toch wel moeten aanmoedigen op het eind om het af te maken. Kortom: zéér tevreden!