Fantastische cursus!
Ervaring LOI Kidzz
Fantastische cursus! Onze dochter heeft er van genoten en in zeer korte tijd goed en snel blind leren typen!
Super tevreden, netjes op tijd cursusmateriaal ontvangen, duidelijke overzichten per mail hoe je kind ervoor staat. Gewoon TOP!!!!
Leuke interactieve cursus, goede terugkoppeling van de resultaten naar het kind en de ouders, goed resultaat en gemotiveerd kind.
Prima site. Leuke cursus waar alle aspecten van typen goed uitgelicht werden. Prettig om als ouders feedback in de vorm van resultaten te krijgen. Zoon heeft het een leuke cursus gevonden die goed...
Goed. Geen problemen met inloggen en voortgang etc. Werden goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van onze zoon.
Zeer tevreden over de cursus, over de kwaliteit/prijs verhouding wn het behaalde resultaat van mijn zoon
Zoon van 11 heeft cursus zelfstandig kunnen doen. Ouders kunnen de voortgang in de gaten houden. Zelf tussendoor wel goed op de typehouding blijven letten.
Leuke cursus voor kids, nodigt uit om door te gaan! De typ-kwaliteit valt een beetje tegen.
Prima cursus, duidelijk voor de kids die geheel zelfstandig aan de slag kunnen, prima voortgangs rapportage voor ouders