Zeer kind gericht en spreekt erg aan
Ervaring LOI Kidzz
erg aantrekkelijk voor kinderen waardoor oefenen goed en makkelijk gaat. leuk en leerzaam tegelijkertijd. Aan het eind misschien nog een extra dimensie toe voegen om het tot het laatst aantrekkelijk...
Typecursus
Ervaring LOI Kidzz
Leuke cursus. Goed resultaat. Ik hoorde nooit gemopper als er weer getypt moest worden
Prima cursus. Lessen zijn leuk van opzet. Leuke spelletjes.
Ervaring LOI Kidzz
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je kind. De lessen zijn leuk.
Perfect opgezet voor kids
Ervaring LOI Kidzz
Goede info tijdens de gehele cursus. Kinderen vonden het leuk om te doen. Wel af en toe moeten pushen om doordeweeks elke dag even te oefenen na het eten. Ook heel blij met de tussentijdse rapporten...
Leuke cursus voor kinderen
Ervaring LOI Kidzz
Binnen een aantal maanden kan mijn kind goed blind typen. Een cursus waar ze haar hele leven plezier aan beleeft!
Een fijne ervaring
Ervaring LOI Kidzz
Een goed verzorgde typecursus, met voldoende uitdaging naar mate de cursus vorderde.
LOI Kidzz typercursus
Ervaring LOI Kidzz
Lessen zijn goed verzorgd. Cursus is een uitdaging voor kinderen. Het spannende verhaal zorgt er voor dat kinderen gemotiveerd zijn in het volgen van de lessen.
Goede en duidelijke cursus
Ervaring LOI Kidzz
De cursus wordt op een duidelijke en begrijpende manier gegeven.
Mijn kind kon dit goed oppakken en heeft inmiddels de typecursus afgerond.
Spannende en uitdagende typecursus
Ervaring LOI Kidzz
Goed verzorgd typecursus, zit goed in elkaar en zorgt er voor dat kinderen worden uitgedaagd om door te zetten.
Uitslagen van de toetsen komen snel binnen