Van der Meulwn

Leuk opgezet, nieuwschierig naar elke volgende stap

Marlies Steen

Typen met snelheid!

Ervaring LOI Kidzz

Erg leuk om via de verhalen en opdrachten je typediploma te kunnen halen. Goed voor kinderen om te leren typen, daar hebben ze later altijd profijt van!

angenis

Het beste

Ervaring LOI Kidzz

heel erg tevreden en goed te volgen

S. K

Vlot typen

Ervaring LOI Kidzz

Mijn kind heeft vlot leren typen en is hierdoor sneller klaar met huiswerk....dit door dagelijks een kwartiertje te oefenen. En als het een weekje niet uitkwam was het geen probleem...want je hebt... Mijn kind heeft vlot leren typen en is hierdoor sneller klaar met huiswerk....dit door dagelijks een kwartiertje te oefenen. En als het een weekje niet uitkwam was het geen probleem...want je hebt voor 80 lessen een heel jaar..

R.C. Trommel

Duidelijke structuur.

Ervaring LOI Kidzz

Het volgen per week vond ik erg fijn. Alleen het diploma vond ik wat 'nep'.
Geen echte officiële typediploma.

Brigitte Schoeman

LOI Kidzz typecursus doet wat het belooft

Ervaring LOI Kidzz

Ik ben zeer tevreden over de typecursus van LOI Kidzz. Wanneer je regelmatig de leuke lessen volgt, leer je in korte tijd vlot typen.

Mariska Buitendijk

Leerzaam

Ervaring LOI Kidzz

Goed instituut. Wekelijks rapportage aan ouders.

ouders van Ashley Godschalk

heel goede begeleiding gedurende de cursus. De prijs was ook betaalbaar.

Ervaring LOI Kidzz

heel goed . Ik raad heel veel ouders aan om toch eens een kijkje te nemen op jullie site en een proefles te doen. Ik deel mijn ervaring aan door hen te laten zien hoe alles netjes uitgelegd en... heel goed . Ik raad heel veel ouders aan om toch eens een kijkje te nemen op jullie site en een proefles te doen. Ik deel mijn ervaring aan door hen te laten zien hoe alles netjes uitgelegd en bijgehouden wordt door LOI KIDZZ

Boosten

LOI Kidzz typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Ik hoefde mijn zoon echt niet te stimuleren om weer een typeles te doen. Hij vond het zo leuk dat hij liefst een paar lessen achter elkaar deed. Verrassend om te zien hoe snel ze blind leren typen.

Koert Kroon

Super leuke cursus

Ervaring LOI Kidzz

Nienke heeft de cursus als super leuk ervaren. Er zat mooie opbouw in en ze wat tot het einde gemotiveerd. Ze wil meteen door met de volgende cursus...