Bosma

Aanrader

Ervaring LOI Kidzz

Dit was de eerste cursus bij LOI Kidzz.
Dit is door ons en Jesper heel goed bevallen.
Op een hele leuke manier de kinderen tot het eind te boeien.
Super.

J.J. Hoek-Schaap

Leuk, leerzaam, spannend

Ervaring LOI Kidzz

Ik was wel tevreden over LOI Kidzz. Als ik vragen had werd het tzt (niet helemaal gelijk) opgelost. De dislexiecursus was voor mijn zoon irritant door de gesproken letters. Het ging niet snel... Ik was wel tevreden over LOI Kidzz. Als ik vragen had werd het tzt (niet helemaal gelijk) opgelost. De dislexiecursus was voor mijn zoon irritant door de gesproken letters. Het ging niet snel genoeg. We hebben daarom de cursus omgezet naar een gewone versie.

Janny Boorsma

Uitstekend!

Ervaring LOI Kidzz

Mijn zoon vond het altijd leuk om te oefenen. Met name omdat het op een speelse wijze gaat.

Brenda Snetselaar

Zeer tevreden

Ervaring LOI Kidzz

Mijn zoon heeft met heel veel plezier deze typecursus gevolgd. Hij vond het zelfs jammer dat de cursus was afgelopen, want hij miste Qwerty zo. Hij vond het ontzettend stoer om spion te zijn, dat... Mijn zoon heeft met heel veel plezier deze typecursus gevolgd. Hij vond het zelfs jammer dat de cursus was afgelopen, want hij miste Qwerty zo. Hij vond het ontzettend stoer om spion te zijn, dat hield hem echt gemotiveerd.

Blom

Motiverend

zeer tevreden

Lely

Goede cursus!

Ervaring LOI Kidzz

Onze dochter heeft nooit met tegenzin de cursus afgewerkt. De extra spelletjes maakten het afwisselend en de missies maakten dat ze weer zi had om aan de volgende typeles te beginnen.

Xanne

Geweldig

Ervaring LOI Kidzz

een leerzame cursus op een leuke manier.

René Kok

Interactief

Ervaring LOI Kidzz

Goede terugkoppeling van de bereikte resultaten

L. Rommens

Mijn dochter kon het goed volhouden. ze vond de laatste lessen wat saaier, maar heeft het snel afgerond. top!

Ervaring LOI Kidzz

jammer dat het regelmatig gebeurde, dat de website een foutmelding gaf. Vaak kon je uren later er wel op of de volgende dag. maar dan moest ze dus 2 lessen achter elkaar maken.

Birgitte Tammeling

Positief

Ervaring LOI Kidzz

Wij zijn zeer tevreden over LOI Kidzz onze zoon heeft de typcursus met veel plezier doorlopen met een zeer goed resultaat.
Hij is er iedere keer vol goede moed aan begonnen, door de wijze...
Hij is er iedere keer vol goede moed aan begonnen, door de wijze waarop e.e.a. wordt gepresenteerd is het voor kinderen leuk om te volgen.