Josje

Mijn zoon heeft zelfstandig en met plezier goed leren typen.

Ervaring LOI Kidzz

Tevreden over hoe goed mijn zoon zelfstandig heeft leren typen. Ontevreden over het feit dat hij, na afronding, niet meer in de type-omgeving kan, terwijl eerder gezegd werd dat hij hier een jaar... Tevreden over hoe goed mijn zoon zelfstandig heeft leren typen. Ontevreden over het feit dat hij, na afronding, niet meer in de type-omgeving kan, terwijl eerder gezegd werd dat hij hier een jaar gebruik van zou kunnen maken.

Sandra Wetering

Lekker thuis op eigen tempo

Ervaring LOI Kidzz

Onze zoon heeft de LOI kids typecursus gedaan en daar zijn wij zeer tevreden over. Lekker thuis achter je eigen pc wanneer het jou uitkomt.

Margo v Ingen

Een super cursus!!

Ervaring LOI Kidzz

In eigen tempo en vol fantasie heeft mijn dochter de cursus gedaan!!
Door de vorm met spelletjes bleef ze 20 weken lang gemotiveerd!!!

Pascal Segers

Leuke en leerzame cursus.

Ervaring LOI Kidzz

Ik ben er tevreden over en vond het een leuke cursus met de spionnen en dat we die man moesten pakken.

Gatersleben

Ik had niet verwacht dat mijn zoon zo actief en met zoveel plezier de typecursus zou volgen. Hij heeft t meestal niet zo op "verplichtingen", maar ging zelf steeds vrolijk aan de slag en was... Ik had niet verwacht dat mijn zoon zo actief en met zoveel plezier de typecursus zou volgen. Hij heeft t meestal niet zo op "verplichtingen", maar ging zelf steeds vrolijk aan de slag en was enthousiast over zijn vorderingen. Hij zag het als een leuk leerzaam spel

Ervaring LOI Kidzz

Beide kinderen hebben de typecursus gevolgd ,verschil is ongeveer 4 jaar. en wat een verschil! wat een vooruitgang in het aanbieden van de cursus en het plezier wat ze erin kunnen hebben!

Marianne van den Bos

Top cursus!

Ervaring LOI Kidzz

Onze dochters hebben allebei de typcursus van LOI Kidzz gedaan. Leuke cursus, spreekt erg aan en ze hebben het beide gehaald! Typen nu alle twee met tien vingers blind! Zeer tevreden.

A. de Boer

Keurig begrijpbaar

Ervaring LOI Kidzz

Kind kan zelfstandig alles op niveau begrijpen.
Je hoeft zelf er niet achteraan.

familie van Luik

Onze dochter vond het een leuke interactieve manier van leren typen. Als ouders kunnen wij de voortgang zien en waar nodig ingrijpen.

Ervaring LOI Kidzz

aanmelding verliep wat chaotisch door een storing in het systeem, de rest verliep prima en het programma is uitdagend genoeg en spelenderwijs wordt het typen aangeleerd.

Regiena Riezebos

Eigentijds en leuk!

Ervaring LOI Kidzz

Onze zoon heeft met veel plezier de typecursus bij LOI Kidzz gevolgd. Een eigentijdse en leuke manier van leren typen.

Monique Vermunt

DE CURSUS VAN LOI......... KAN ECHT NIE BETER NIE!! LOI IS HELEMAAL TOPPIE!!

Ervaring LOI Kidzz

Een super cursus voor kinderen, echt een aanrader!! Hij heeft nooit met tegenzin aan zijn cursus gewerkt & heeft er altijd heel veel plezier in gehad. Echt TOPPIE LOI!!