Leopold

Intensieve cursus blijft boeien.

Ervaring LOI Kidzz

Het is een intensieve cursus wat ik vooraf niet had gedacht. Het vereist wel discipline om het steeds te doen. Ik kan mij voorstellen dat veel ouders kinderen zich verkijken op waar ze aan beginnen.... Het is een intensieve cursus wat ik vooraf niet had gedacht. Het vereist wel discipline om het steeds te doen. Ik kan mij voorstellen dat veel ouders kinderen zich verkijken op waar ze aan beginnen. Desondanks is het is goed volbracht en bleef het voldoende boeien. Mijn dochter is er achteraf ook zeer tevreden over.

J visser

Zeer tevreden

L. Star

LOIKidzz typecurus

Ervaring LOI Kidzz

Een cursus waarop op een leuke avontuurlijke manier geleerd wordt om blind te typen.

Vervaet

Kinderen en typeles

Ervaring LOI Kidzz

Positief verrast door het spelelement tussen de opdrachten door, dat is toch een stuk leuker dan alleen maar letters en zinnen typen

Henri Ensing

Boeiende leuke manier leren typen

Goed duidelijk

Anita de Jong

Geslaagd!

Ervaring LOI Kidzz

Erg fijn dat je een jaar over de typecursus kan doen, je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je kind. En mijn kind kan nu heel goed blind typen!

Rijpma

Prima cursus!

Heel goed opgezet

Janneke

Leren typen op een leuke manier

Ervaring LOI Kidzz

Mijn dochter had niet altijd zin om met de typcursus aan de slag te gaan. Maar eenmaal bezig zat ze er helemaal in. Achteraf zei ze dat ze het een leuke typcursus vond. Een aanrader wat ons betreft!

Yurisa