Bas

Op een spannende manier leren typen

Ervaring LOI Kidzz

Onze dochter heeft met veel plezier leren typen met de cursus van LOI. Je verhaal maakt het voor het voor haar zo leuk dat ze iedere keer weerer plezier aan de slag ging.

Jasper

Fijne cursus

Ervaring LOI Kidzz

De typecursus was leuk en spannend opgezet.

Miranda Verbaas

Spelenderwijs

Ervaring LOI Kidzz

Leuke cursus, veel entourage eromheen, dat houdt het leuk voor de kids

Sieta Schuringa

Dochter ging helemaal mee in het verhaal.

Ervaring LOI Kidzz

De start was moeizaam. Ze vond het eerst saai en moeilijk en heeft vervolgens wekenlang niets gedaan. We konden haar gelukkig weer motiveren om het op te pakken en toen kwam ze op gang en vond ze... De start was moeizaam. Ze vond het eerst saai en moeilijk en heeft vervolgens wekenlang niets gedaan. We konden haar gelukkig weer motiveren om het op te pakken en toen kwam ze op gang en vond ze het verhaal ook heel leuk. Deed soms op een dag 5 lessen. Uiteindelijk heeft ze diploma gehaald met ruim voldoende aanslagen maar teveel fouten. Zou het zelf goed vinden als ze de mogelijk hadden om te verbeteren. Mijn dochter baalde ervan dat ze teveel fouten maakte, ze had graag nog nieuwe poging gedaan. Het was soms voor haar ook lastig om te bedenken of ze er klaar voor was en wat er gebeurde als ze te snel de toets deed.

Don Hegener

Helemaal super!

Ervaring LOI Kidzz

Mijn zoon van 11 was erg enthousiast. Heeft hem sneller afgerond doordat hij zo graag de missies wilde oplossen. Spelletjes, filmpjes en opties als bijv. kleding kiezen maakten dat hij steeds... Mijn zoon van 11 was erg enthousiast. Heeft hem sneller afgerond doordat hij zo graag de missies wilde oplossen. Spelletjes, filmpjes en opties als bijv. kleding kiezen maakten dat hij steeds gemotiveerd bleef.

Nvt

Veel plezier met een typecursus

Hele goede service

Sarah Lindhout

Op eigen tempo mijn Typediploma behaald

Ervaring LOI Kidzz

Zo had ik nog wat te doen in de lockdown vd corona

Hanneke

Zeker een aanrader!

Leuke en interactief!

Andrea Beernink

Een spannend type-avontuur

Ervaring LOI Kidzz

Het “saaie” van een typecursus wordt ondervangen door een uitdagend en spannend avontuur met mooie vormgeving.
Duidelijke opbouw voor het kind en goede rapportage naar de ouders.

Annemieke

Wat een leuke cursus!

Ervaring LOI Kidzz

Max was na het ontvangen van de geheime dossiermap direct enthousiast en stond te springen om te starten met de training. Aanrader!