EriV

Typecursus die het geld meer dan waard is!

Ervaring LOI Kidzz

In tegenstelling tot de cursus met de eendjes, blijft bij de LOI typecursus de motivatie hoog door steeds weer uitdagende opdrachten in een spannend verhaal. Twee kinderen nu met diploma!

Twan Schreuder

Voor ieder kind!

Ervaring LOI Kidzz

Het behalen van een typediploma heeft zoveel voordelen, en dan ook nog met een uitdagend spel als oefening. Zo wordt je typediploma halen een feestje! Mijn zoon baalt soms dat hij klaar is en mist... Het behalen van een typediploma heeft zoveel voordelen, en dan ook nog met een uitdagend spel als oefening. Zo wordt je typediploma halen een feestje! Mijn zoon baalt soms dat hij klaar is en mist de 'spy school'.

Stoel

Actie

Ervaring LOI Kidzz

Origineel en uitdagend met realistische lesopbouw.

Tijn Venhorst

Betrokkenheid van begin tot eind

Ervaring LOI Kidzz

Mijn kind is vanaf begin tot eind betrokken en gemotiveerd om de spionnentocht tot een goed einde te brengen.

Marina Kroone

Leuke leerzame cursus

Ervaring LOI Kidzz

Leuke leerzame manier om te leren typen!mijn zoon had er steeds plezier in om te typen!

Roos vlietstra

Goed en snel leren typen.

Ervaring LOI Kidzz

Mijn dochter heeft in een snelle periode volledig blind leren typen. Zij vond het super leuk om te doen en heeft dan ook succesvol haar diploma behaald. Super handig gezien zij naar de middelbare... Mijn dochter heeft in een snelle periode volledig blind leren typen. Zij vond het super leuk om te doen en heeft dan ook succesvol haar diploma behaald. Super handig gezien zij naar de middelbare school gaat en er veel op de laptop wordt gewerkt. De cursus is een absolute aanrader voor kinderen die op een leuke en makkelijke wijze blind willen leren typen.

Femke

Leuke cursus

Ervaring LOI Kidzz

Mijn dochter vond de cursus erg leuk om te doen. Op een leuke manier heeft zij leren typen. Motivatie was in het begin wel groter dan aan het einde, maar toen vond zij het ook moeilijker worden... Mijn dochter vond de cursus erg leuk om te doen. Op een leuke manier heeft zij leren typen. Motivatie was in het begin wel groter dan aan het einde, maar toen vond zij het ook moeilijker worden waardoor zij er minder makkelijk doorheen ging.

S. Wilms

Motiverend!

Ervaring LOI Kidzz

Mijn dochter heeft de type cursus als zeer leuk ervaren. De spelletjes en punten waren een goede motivatie om iedere keer weer verder te gaan.

Taeke

LOI daagt uit

Positieve feedback na toetsen

Lindhout

In eigen tempo een volwaardig diploma behalen!

Ervaring LOI Kidzz

Dit is tenminste niet zo saai!