Leuke cursus super service
Ervaring LOI Kidzz
Mijn 4 kinderen vonden het allemaal een leuke cursus, ze kunnen nu super typen. En de servvan LOI Kidzz was ook top, verlengen zonder gedoe.
Mijn dochter vond het een fijne typecursus met afwisseling, zoals spelenderwijs leren typen. Daarmee ook meer gemotiveerd om de typecursus te doen.
Onze zoon (9 jaar) heeft de cursus erg leuk gevonden en is trots dat hij zijn diploma heeft behaald na een herkansing.
Leuke typecursus. Onze zoon vond het verhaal en de spelelementen heel leuk waardoor hij zelfs teleurgesteld was toen hij niet verder kon na het afronden van het examen :-). Wat ik wel een minpunt...
Het was af en toe een strijd, maar omdat het echt korte lesjes waren per dag, is het ons gelukt om de eindstreep te halen. Het verhaal eromheen met de filmpjes en speelmogelijkheden erbij maakte het...
Een hele leuke cursus voor kinderen en zeer leerzaam ik zou het scholen aanraden heb ik al gedaan bij de school van me dochter.
Met deze cursus leer je typen op een leuke leerzame en uitdagende manier
LET OP OUDERS; de kinderen moeten het helemaal zelf doen. Als het geld binnen is bij LOI. Krijg je totaal geen begeleiding. Ook niet indien je erom verzoekt!!! Echt zonde van het geld!!
Beste Monique,
Wat vervelend om te vernemen dat de Kidzz cursus niet is wat je ervan verwachtte.
Ik heb met u meegekeken en heb mijn collega verzocht om contact met u op te nemen.
Met...
De LOI Kidzz typecursus is zeer uitgebreid en interactief. Door de game ervaring binnen de cursus was deze goed vol te houden.
Mijn zoon vond de typecursus super leuk om te doen. Heel wat anders als in mijn tijd. Op deze manier je typediploma halen is bijzonder motiverend.