Fijne manier om te leren typen. Niet te veel en te lang per dag. Precies Prima !!
Ervaring LOI Kidzz
Fijne ervaring !! Goed stapsgewijs leren typen met leuke opdrachten spelenderwijs.
Mijn zoon van 11 vond het fantastisch. Hij is geen studiekop en verveelt zich a snel door leren. Maar deze methode is speels en heeft zijn aandacht aan de lessen gehouden. Het is ook een lange...
Onze zoon was erg enthousiast over de typecursus. Het thema met alle opdrachten sloot erg goed aan bij zijn belevingswereld! Dit hield hem gemotiveerd.
Leuke cursus. Je kind leert er goed door typen. Het wasxeen hele belevenis en avontuur.
Typecursus zit mooi in elkaar, leuk voor de spionnen in spé, echter mis ik als ouder een soort check up/overzicht, toen mijn zoon leerde typen gaf het systeem dingen aan met rood en groen, zo wist...
Na de lesdag wordt er ten allen tijde gevraagd: wil je stoppen, doorgaan met de volgende dag of wil je extra oefenen? De ouders worden via de feedback op de hoogte gebracht van de vorderingen van...
Erg leuke typopleiding! Uitdagend!
Onze beide kinderen (9 en 12) hebben met veel enthousiasme deze typecursus gevolgd. Het verhaal en de spelletjes waren erg leuk en stimulerend om toch weer elke dag verder te gaan.
Wij...
De cursus is leuk van opzet en als ouder word je goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Mijn dochter heeft snel en met veel plezier leren typen!
Onze dochter ging met veel plezier achter de computer zitten. Elke keer een nieuwe opdracht en vele behendigheidsspelletjes zorgden ervoor dat ze ongemerkt steeds beter ging typen.
Enige...
wij hebben een kind ervaren die met veel plezier alle stappen heeft ondernomen van deze cursus door de opzet ervan. Een super combinatie was dit voor haar, leer-en speelplezier gecombineerd.