Top! Wel zelf blijven opletten.
Ervaring LOI Kidzz
Prima programma! Uiteraard moet je kind wel zelf monitoren en blijven motiveren.
Heel tevreden! Leuk in elkaar gezet waardoor het voor de kinderen niet als saai wordt ervaren zoals vroeger
Erg leuke goede cursus, zeer stimulerend voor kinderen, leuk spelelement, en super effectief. Onze zoon heeft een top eindresultaat behaald!
Makkelijk, snel, overzichtelijk en leuk!!
Zeer content met de wekelijkse informatie over de voortgang per email.
Leuke en unieke type cursus. Het was vooral dat ik zelf op geheime missie mocht.
In het begin was onze zoon erg enthousiast.Later moesten we hem een beetje helpen met motiveren, maar als hij eenmaal weer bezig was maakte hij keurig z’n lessen af. Uiteindelijk zeer tevreden met...
Prima cursus. Kinderen blijven enthousiast door de spelvorm van de cursus. Daardoor is het goed te doen om het typediploma te behalen in korte tijd.
Mijn dochter(11 jaar) pakte het typen goed op er zijn voldoende oefeningen/leermateriaal. Het verhaal eromheen van de spionnen was wat "te kinderachtig" volgens haar.
Ik vermoed dat deze typcursus de origineelste en meest motiverende typecursus is voor kinderen in Nederland. De korte lessen, de gamevorm en afwisseling maken het makkelijk om dagelijks een les te...