Van koolwijk

Op een leuke manier leren typen? Kies voor LOI Kidzz

Ervaring LOI Kidzz

Ervaring is goed. Een dochter (12) is inmiddels geslaagd na ruim 8 maanden en onze dochter (10) is bijna klaar. Tip, verstuur het certificaat in een mapje en verstevigd met karton wat minimaal net... Ervaring is goed. Een dochter (12) is inmiddels geslaagd na ruim 8 maanden en onze dochter (10) is bijna klaar. Tip, verstuur het certificaat in een mapje en verstevigd met karton wat minimaal net zo groot is als het certificaat. Het certificaat zag er nu nl wat geschonden uit.

E Roos

Aanrader

Ervaring LOI Kidzz

Dochter (11) heeft zelfstandig de cursus gedaan, we gaan nu de cursus voor onze zoon ook aanvragen.

Jeroen Roozeboom

Leuke typecursus voor kinderen!!

Ervaring LOI Kidzz

Zeer duidelijke en voor ons kind ook leuke cursus.
Hij heeft er met veel plezier aan gewerkt en ook echt iets van geleerd

Martijn Paans

Leuk leren typen.

Ervaring LOI Kidzz

Mijn twee kinderen 10 en 11 jaar, hebben beiden hun blind-typ-diploma behaald. Het lijkt wel een computerspel waarin ze het vanzelf leren.

S van der Donk

Ervaring LOI Kidzz

Op leuke speelse wijze, er zou wel meer maar kortere stukjes mogen zijn.

Linda vd Hoef

Leuk en uitdagend!

Ervaring LOI Kidzz

De typecursus is leuk en uitdagend. Met leuke missies leren ze snel en goed typen.

Walter van der Heijdt

Typecursus LOI Kidzzz

Ervaring LOI Kidzz

Een zeer goed te volgen online typecursus voor kinderen. Door het spelelement wordt een op het oog saaie vaardigheid, toch leuk gebracht

C. Van Schouten

Zeer tevreden

Ervaring LOI Kidzz

Ik ben zeer tevreden over de cursus en vooral ook over de service en het contact met de klantenservice.

Nora

Erg leuke typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Tijdens de lockdown begonnen met de typecursus van mijn zoon uit groep 5. Door het verhaal en spelelement vond hij het erg leuk en hoefde ik (bijna) nooit eraan te herinneren dat hij nog moest... Tijdens de lockdown begonnen met de typecursus van mijn zoon uit groep 5. Door het verhaal en spelelement vond hij het erg leuk en hoefde ik (bijna) nooit eraan te herinneren dat hij nog moest typen. Hij vond het leuk, is erg trots op zijn diploma en merkt nu al hoe handig het is om goed te kunnen typen.

Darius Westra

Super Leerzaam!

Ervaring LOI Kidzz

Wij zijn zeer tevreden. Interessante cursus, goed geregeld en in eigen tijd! Complimenten!