van D

Fijne tyoecursus

Ervaring LOI Kidzz

Op een erg leuke speelse manier wordt de typecursus aangeboden. Aanrader.

Karin

Typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Leuke cursus, met leuke uitdagingen en oefeningen

Eva

Goede cursus

Ervaring LOI Kidzz

Goede typ-cursus op leuke toegankelijke manier opgezet.

Hedwig van de nieuwenhof

Goede ervaring

Ervaring LOI Kidzz

Heel fijn opgezette cursus, mijn zoon van 10 bleef goed gemotiveerd om de cursus te halen. Leuke opzet ook met de spy school waarin je kon lopen.

Eke Laenen

Avontuur en humor

Ervaring LOI Kidzz

Mijn dochter heeft met plezier de typecursus gevolgd. Erg leuk, speels en humor is er bij aanwezig.

De Heer

Uitdagende typecursus, leuk opgebouwd met spannende games

Ervaring LOI Kidzz

Onze zoon heeft met plezier deze typecursus gevolgd en met positief resultaat afgerond. Hij vond het altijd leuk om aan de slag te gaan, omdat de cursus leuk is opgebouwd. Spionage, welk kind gaat... Onze zoon heeft met plezier deze typecursus gevolgd en met positief resultaat afgerond. Hij vond het altijd leuk om aan de slag te gaan, omdat de cursus leuk is opgebouwd. Spionage, welk kind gaat dan niet graag aan de slag om weer verder te kunnen met het spel steeds tussen de typeoefeningen door. Een aanrader!

Anne Stolk-Buis

Typediploma voor mijn dochter

Ervaring LOI Kidzz

Blijkbaar vond mijn dochter de cursus leuk genoeg om zonder teveel "gedoe" de cursus af te maken. Ik ben blij dag ze snel en foutloos kan typen nu ze in de brugklas begint.

Daan Wolberink

Speelse manier om te leren typen

Ervaring LOI Kidzz

Motiverend voor de kidzz, ze vinden het leuk en leren er ook nog wat van.

Liesbeth

Op een avontuurlijke manier leren typen

Ervaring LOI Kidzz

Onze zoon heeft met veel plezier de typecursus gedaan. Door het verhaal, de opdrachten en personages leerde hij met plezier typen. Het voelde niet als ‘huiswerk’. Ook het sparen om mooie outfit te... Onze zoon heeft met veel plezier de typecursus gedaan. Door het verhaal, de opdrachten en personages leerde hij met plezier typen. Het voelde niet als ‘huiswerk’. Ook het sparen om mooie outfit te kopen vond hij heel gaaf!

Hilde Pors

Spanning en uitdaging leidt tot top resultaat

Ervaring LOI Kidzz

Onze dochter vond het tot op het examen leuk en spannend; uitdaging met de opdrachten, spionnenschool, Het mogen “kopen” van spullen met verdiende punten, maakt het echt interactief en superspannend... Onze dochter vond het tot op het examen leuk en spannend; uitdaging met de opdrachten, spionnenschool, Het mogen “kopen” van spullen met verdiende punten, maakt het echt interactief en superspannend wat er volgende keer weer gaat gebeuren. Geen een keer hoeven aansporen om te oefenen. Echt een aanrader! Volgende dochter kan niet wachten tot ze volgend jaar ook mag beginnen!