Debbie Spelt

Top Type Cursus

Ervaring LOI Kidzz

Een geweldig leuke cursus om te leren typen op een speelse manier, echt een aanrader

Denise

Typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Mijn zoon heeft met plezier de typecursus gevolg. De lessen zijn goed te volgen en in eigen tempo uit te voeren. Hierdoor was het mogelijk om sneller door de lessen te gaan en zo voor de start van... Mijn zoon heeft met plezier de typecursus gevolg. De lessen zijn goed te volgen en in eigen tempo uit te voeren. Hierdoor was het mogelijk om sneller door de lessen te gaan en zo voor de start van de middelbare school klaar te zijn.

s. morelissen

Leuk en leerzaam

Ervaring LOI Kidzz

leuk verhaal en goed toetsenbord

Willemijn

Blind typen: Skill voor het leven!

Ervaring LOI Kidzz

Met LOI Kidzz typecursus geef je je kind een skill voor het leven: blind en snel typen in een paar maanden. En nog op een leuke manier ook.

Kootstra

Prima cursus

erg leuk en leerzaam

Blij achter het toetsenbord

Ervaring LOI Kidzz

De typecursus werd hier zeer enthousiast ontvangen. Het was geen probleem voor onze zoon om er iedere dag mee bezig te zijn. We hadden een vast ritme: als hij wakker was, ging hij een les doen.... De typecursus werd hier zeer enthousiast ontvangen. Het was geen probleem voor onze zoon om er iedere dag mee bezig te zijn. We hadden een vast ritme: als hij wakker was, ging hij een les doen. Daarna ontbijten en naar school (of thuiswerken in Coronatijd) De toets deed hij op zaterdag. Er zaten een paar kleine programmeerfoutjes in de lesstof maar die waren verwaarloosbaar. Prima cursus met een geslaagd eindresultaat. Hij vindt het jammer dat het afgelopen is.

Nathalie 't Hoen

Spelende wijs leren!

Ervaring LOI Kidzz

Een manier van leren dat aanslaat bij de doelgroep. Op deze manier is het geen 'straf, om bezig te zijn met de typecursus.

Sabine van Tongeren

Super cursus voor jongeren

Zeer goed! Beide kinderen van ons hebben via LOI Kidzz goed leren typen

Marc van Loon

Leuk en leerzaam, contact moeizaam

Ervaring LOI Kidzz

Typcursus was leuk en leerzaam en daardoor goed vol te houden. Contact leggen met LOI Kidzz ging moeizaam (toetsenbord werkte niet, vervanging duurde lang, na afronden cursus ook enkele malen... Typcursus was leuk en leerzaam en daardoor goed vol te houden. Contact leggen met LOI Kidzz ging moeizaam (toetsenbord werkte niet, vervanging duurde lang, na afronden cursus ook enkele malen gevraagd naar diploma). Uiteindelijk goed opgelost, maar communicatie ging moeizaam.