J. Horst

Spannend

Ervaring LOI Kidzz

Dolend door een spannend spionnenverhaal, waarin zij ook betrokken was, heeft mijn dochter goed en snel leren typen.

Van Deudekom

Super cursus

Ervaring LOI Kidzz

Leuke uitdagende cursus. Kind is benieuwd naar het vervolg. Dus aandacht voor de les.

J.Gauvin

Leuk verhaal, oefeningen wat meer verplichten

Ervaring LOI Kidzz

Ons kind heeft met plezier de cursus gevolgd, maar door te weinig te oefenen het examen niet gehaald. Er is ook niet veel mogelijk om te oefenen met een proefexamen.

Reactie LOI Kidzz:

Alles wat geleerd wordt in de cursus kan onophoudelijk geoefend worden in de oefenmodus die te bereiken is via de Spypad. Zelfs de teksten van de weektoetsen staan daar evenals een proefexamen... Alles wat geleerd wordt in de cursus kan onophoudelijk geoefend worden in de oefenmodus die te bereiken is via de Spypad. Zelfs de teksten van de weektoetsen staan daar evenals een proefexamen (examen van toets 20)

Mulder

Leerzaam en Leuk!

Ervaring LOI Kidzz

Beide zoons hebben inmiddels het type diploma van LOI Kidzz behaald. De tweede zoon moesten we duidelijk meer motiveren om de lesjes te maken, maar dat was vooral vanwege dat hij liever buiten is.... Beide zoons hebben inmiddels het type diploma van LOI Kidzz behaald. De tweede zoon moesten we duidelijk meer motiveren om de lesjes te maken, maar dat was vooral vanwege dat hij liever buiten is. De oudste, nu 15 jaar, typt razendsnel als hij gamet op zijn pc. Hoewel het best prijzig is is het geld goed besteed!

Anne

Fijne cursus

Ervaring LOI Kidzz

Overzichtelijke cursus, leuk om te doen!

kuijten

Stimulerend

Ervaring LOI Kidzz

onze dochter was met name in het begin zeer gemotiveerd door het verhaal, de interactie en het spelelement.

later in de cursus hebben we ze zelf wat vaker moeten aansporen, maar eenmaal weer in een opwaartse trend en naarmate de eindtoets naderde met het vooruitzicht op een diploma weer vol overgave verde gegaan.

verder zeer fijne en gewenste terugkoppeling via de ouderreportage

Cindy van de Weijer

Hele Leuke typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Heel goed, een keer geen verbinden gekregen en via mail om hulp gevraagd en vrij direct een antwoord gekregen met verschillende oplossingen.

Loi Kidzz

Typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Zoon en dochter vonden en vinden het een leuke typecursus om te doen en leren er ook goed door typen. Zoon is wel nog steeds teleurgesteld dat het eindfeest na het behalen van zijn laatste examen... Zoon en dochter vonden en vinden het een leuke typecursus om te doen en leren er ook goed door typen. Zoon is wel nog steeds teleurgesteld dat het eindfeest na het behalen van zijn laatste examen vastliep. Dit had hij graag nog willen spelen.

Victor

Uitstekende basis voor de toekomst

Goed geregeld

Babette

Leuke typecursus die kinderen motiveert

Ervaring LOI Kidzz

Leuke type cursus die spelenderwijs gevolgd wordt en kinderen motiveert. Ouder rapportage zou iets beter kunnen, inloggen is bij mij niet gelukt gedurende de cursus.