Annemieke

Top!

Ervaring LOI Kidzz

Leuke opzet , voelt voor kind als een spel.

Tamara maas

Kind vond t leuk om te doen

Ervaring LOI Kidzz

Erg duidelijk , fijne ouderrapportage zodat je weet wat je kind kan en geleerd heeft

Van Dijke

Prima cursus!

Ervaring LOI Kidzz

Onze dochter heeft nu de cursus afgerond. De cursus zou afgelopen september verlopen, maar wij mochten geheel gratis een half jaar verlengen. Ook heeft de medewerker haar een aantal keer kunnen... Onze dochter heeft nu de cursus afgerond. De cursus zou afgelopen september verlopen, maar wij mochten geheel gratis een half jaar verlengen. Ook heeft de medewerker haar een aantal keer kunnen terug zetten in lessen, zodat ze wat meer kon oefenen. En nu is ze in 1x geslaagd, dus wij zijn erg blij!

Laura van Wezenberg-Leenheer

Leuke en leerzame cursus

Ervaring LOI Kidzz

Duidelijke uitleg. Kind, 11 jaar, kan geheel zelfstandig de cursus volgen.

Bianca Bosveld-Kranenberg

Type cursus Spionnen

Ervaring LOI Kidzz

Leuke typecursus waardoor op een spannende manier snel en foutloos blind getypt kan worden.

Mirella

Leuke typecursus die je op je eigen tempo kunt doen

Ervaring LOI Kidzz

Deze typecursus in een mooi vormgegeven game-achtige omgeving bleef onze dochter interesseren tot het diploma met een goede typevaardigheid als resultaat. Wel jammer dat de cursus regelmatig niet te... Deze typecursus in een mooi vormgegeven game-achtige omgeving bleef onze dochter interesseren tot het diploma met een goede typevaardigheid als resultaat. Wel jammer dat de cursus regelmatig niet te benaderen was op internet, misschien omdat op dat moment de server overvolg was of eruit lag.

Yara

Spelenderwijs leren

Ervaring LOI Kidzz

De typecursus is even inkomen. Een vast oefenritme is erg belangrijk. Na verloop van tijd gaat het oefenen makkelijker. Spelenderwijs oefenen maakt deze cursus bijzonder leuk.

Mollink

Typcursus met spanning en avontuur

Ervaring LOI Kidzz

Typcursus zit goed in elkaar, kind wordt goed door de oefeningen heen geleid en begeleid. Regelmatig lessen volgen blijft een aandachtspunt (zeker de 2e helft). Je krijgt als ouder bericht van de... Typcursus zit goed in elkaar, kind wordt goed door de oefeningen heen geleid en begeleid. Regelmatig lessen volgen blijft een aandachtspunt (zeker de 2e helft). Je krijgt als ouder bericht van de voortgang en kunt zo het proces volgen.

Mevrouw Uenk

Kinderen blijven nieuwsgierig naar de verhaallijn.

Ervaring LOI Kidzz

Zeer positief. Fijn dat je elke week een mail krijgt over de voortgang.

Ruben

Leren wanneer het je kind past

Ervaring LOI Kidzz

Op een leuke leerzame manier leren typen