Positief
Ervaring LOI Kidzz
Ik zou nog wel graag meer oefenmomenten willen, bijv. meer dan twee keer oefenen voor certicaat. Dat het dan nog mogelijk is om een diploma te halen.
Prima cursus en leuk verhaal voor de kinderen.
Op de reclame ziet het er spannend uit, maar in werkelijkheid is het best wel saai. En dan hoor je in eens: over 2 weken is u cursus voorbij!!
Sorry hoor:(
En dan moet je bij betalen om...
De cursus kan in 20 weken gevolgd worden. LOI KIdzz geeft de kinderen echter 52 weken zodat zij een eigen studietempo aan kunnen houden. Lukt het niet om de cursus binnen 1 jaar af te ronden dan...
Leuke vorm om het typen onder de knie te krijgen. Variatie in vormen.
Op deze manier, spelenderwijs, typen leren is leuk!! Mijn zoon ging elke keer met plezier aan de slag. Hij heeft nu een diploma waar hij zijn hele leven plezier van zal hebben!
goed
erg leuk bedacht en leerzaam
Steeds stimulerend om door te blijven gaan
Op een leuke, spannende manier blind leren typen. Dit spreekt kinderen erg aan. Hierdoor deed onze dochter met plezier haar type cursus en was het oefenen totaal geen straf
Jullie zijn top! Mijn dochter had haar arm gebroken. Gewoon een half jaar extra gekregen.