Mike hagemans

Type cursus met een super spion Mike

Ervaring LOI Kidzz

Mike heeft het erg leuk ervaren omdat het speels werd gebracht

E. Stein

Onze dochter vond de cursus uitdagend, leuk en leerzaam!

Ervaring LOI Kidzz

Goede software en persoonlijk contactpunt

niet van toepassing

Leuke manier om te leren

Ervaring LOI Kidzz

zeer positief. Het was voor onze dochter een erg leuke manier om zo te leren. Een tip, besteed iets meer aandacht aan de kwaliteit van het toetsenbord, deze deed het vaak niet, zelf niet na opsturen... zeer positief. Het was voor onze dochter een erg leuke manier om zo te leren. Een tip, besteed iets meer aandacht aan de kwaliteit van het toetsenbord, deze deed het vaak niet, zelf niet na opsturen van een nieuwe ( wat overigens wel hele goede service was)

ezra

Super cool

Ervaring LOI Kidzz

het is heel erg vet het is super cool

Spannend

Ervaring LOI Kidzz

kids vinden het erg leuk en spannend. Ze werken er met plezier aan.

Valensia

Typen

Ervaring LOI Kidzz

Online type cursus een succes

Ervaring LOI Kidzz

Super goede ervaring met de online type cursus waarbij onze zoon op een speelse manier in relatief korte tijd zijn type diploma heeft kunnen behalen

Leuke typcursus

Ervaring LOI Kidzz

Mijn zoon heeft met veel plezier en veel enthousiasme met de typcursus gedaan. De uitvoering van de cursus is erg leuk en goed gedaan. Af en toe waren er inlogproblemen, maar dat leek te maken te... Mijn zoon heeft met veel plezier en veel enthousiasme met de typcursus gedaan. De uitvoering van de cursus is erg leuk en goed gedaan. Af en toe waren er inlogproblemen, maar dat leek te maken te hebben met drukte.

Spy

Ervaring LOI Kidzz

Graag meer spy is een opmerking van m'n dochter.

Goede, leuke typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Dochter kon er geheel zelfstandig mee aan de slag. Ze heeft de cursus met veel plezier gevolgd.