LOI

Linda oosterveen

Module onderwijspsychologie

Ervaringen LOI

Helemaal geweldig, goede keus gemaakt

Beste Linda,
Wij danken je voor je goede beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat je ervaringen met LOI geweldig zijn. Wij wensen je veel succes met je module Onderwijspsychologie!
Met...
Beste Linda,
Anna, LOI Webcare

Isabelle

Cursus Duits

Reactie LOI:

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling van onze cursus Duits. Wij wensen u een fijne dag toe.
Wouter, LOI Webcare

Clyde

HBO-programma Transculturele psychologie

Ervaringen LOI

Laagdrempelig, vriendelijk en komen met oplossingen

Reactie LOI:

Bedankt voor uw goede beoordeling! Wij stellen dit erg op prijs.
Wouter, LOI webcare

Glenn Maertens

SPD Bedrijfsadministratie

Ervaringen LOI

Ik ben in het algemeen tevreden over de opleiding. Heb goede begeleiding gehad, bij één module een keer iets minder maar dit is ook goed opgelost. Ik heb toen een andere docent toegewezen gekregen.... Ik ben in het algemeen tevreden over de opleiding. Heb goede begeleiding gehad, bij één module een keer iets minder maar dit is ook goed opgelost. Ik heb toen een andere docent toegewezen gekregen. Weinig tot geen problemen ervaren verder en ik zit toch al in de afstudeerfase.

Reactie LOI:

Bedankt voor uw goede beoordeling en cijfer. Heel veel succes met afstuderen! Zet hem op.
Wouter, LOI webcare

Silvana Reek

Uitvaartverzorger

perfect

Beste Silvana,
Wij danken je hartelijk voor de goede beoordeling. Het is prettig om te lezen dat je tevreden bent over LOI en je opleiding Uitvaartverzorger.
Wij wensen je veel succes met...
Beste Silvana,
Wij wensen je veel succes met je opleiding.
Anna, LOI Webcare

A.onl

HACCP voedselveiligheid hygiëne code

Nvt

Sara

Mediavormgever

Ervaringen LOI

Ik ben best wel tevreden over de opleiding

Beste Sara,
Dank je wel voor het hoge cijfer dat je ons hebt gegeven voor de opleiding mediavormgever. Wij wensen je veel plezier en succes met je diploma!
Met vriendelijke...
Beste Sara,

Eva Swartelé

Onderwijassistent

Ervaringen LOI

Ik ben nog maar net begonnen, maar de leerstof is goed geformuleerd en met leuke video’s maakt het leren ook makkelijker

Beste Eva,
Hartelijk dank voor de mooie review!
Veel succes en plezier gewenst met de verdere opleiding.
Sandra, Webcare LOI

Khalid el Hajri

Engels

Ervaringen LOI

Heel slecht vooral als je erbij werkt en niet op tijd je opleiding af kan maken. Je hoort loi nooit tot je tijdsduur is afgelopen. Voor mij nóóit meer. Zonde van me geld

Beste heer El Hajri.
Beste heer El Hajri.
Wat jammer om te horen dat uw agenda in de weg staat voor uw studeren. Wij begrijpen dat een opleiding een flinke tijdsinvestering vraagt, en dat dit lastig te combineren kan zijn met uw werk.
Een thuisstudie vraagt inderdaad om veel discipline.
Wij vragen van de studenten veel zelfredzaamheid. Wanneer u vragen heeft over uw opleiding kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Mochten wij iets voor u kunnen betekenen horen wij dat graag.

Rens

HBO

prima hulp, lange wachtrij/tijd

Beste Rens,
Wij willen u bedanken voor uw mooie oordeel. Wij zijn blij dat wij u goed hebben kunnen helpen.
Beste Rens,
U schrijft ook dat u wel een lange wachttijd heeft ervaren. Dat is natuurlijk minder goed nieuws, maar wel een belangrijk signaal. Wij zijn voortdurend bezig om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden.
Mochten wij u nog ergens anders bij kunnen helpen horen wij dat natuurlijk graag.
Wij wensen u nog een prettige dag!