Storytelling
Ervaringen LOI
Reactie LOI:
Beste mevrouw,
Bedankt voor je feedback!
Ik wens je nog veel succes met uw opleiding.
Beste mevrouw,
Bedankt voor je feedback!
Ik wens je nog veel succes met uw opleiding.
Super tevreden
Beste Sophia,
Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je opleiding. Ik wens je nog veel succes met je studie.
Ian, LOI Webcare.
Het werkt heel fijn en leert makkelijk. Ik ben erg tevreden.
Beste Bonno,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je opleiding. Ik wens je dan nog veel succes met je studie.
Ian, LOI...
Zeer tevreden.
Beste J. Van Dam,
Wat fijn om te te vernemen dat je tevreden bent met je opleiding. Ik wens je nog veel succes in de verdere toekomst.
Prima en tevreden
Beste,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review over uw opleiding! Ik wens u nog veel succes met uw studie.
uitermate postief
Beste Ali,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review! Ik wens je nog veel succes met jouw opleiding.
LOI Webcare
Redelijk tevreden met leuke afwisseling van boek en online kennis opdoen. Ik had wel mijn eigen plan meer willen bespreken . Ik start een kleine onderneming en niet alles was relevant. Jammer dat...
Beste Wattus,
Bedankt voor het achterlaten van een review over jouw opleiding. Ik vind het jammer om te horen dat het contact met medestudenten niet gemakkelijk ging. Mocht je tips voor ons...
Beste Merel,
Bedankt voor jouw positieve review over de opleiding die je volgt bij ons! Nog veel succes met de opleiding.
Heel goed
Beste A.N. Soeleman,
half jaar
Beste Ziggy,
Wat vervelend om te vernemen dat je een slechte ervaring hebt met een opleiding van ons. Helaas kan ik uit jouw bericht niet herleiden waarom dit zo is en kreeg ik je telefonisch...