LOI

Lot Groeneweg

Spw

Ervaringen LOI

Mijn ervaring is dat ze heel vlot zijn in het nakijken van de inzend opgaves . De opleiding is toegankelijk en overzichtelijk. Daarnaast vind ik het fijn dat ik makkelijk kan zien hoever ik ben en... Mijn ervaring is dat ze heel vlot zijn in het nakijken van de inzend opgaves . De opleiding is toegankelijk en overzichtelijk. Daarnaast vind ik het fijn dat ik makkelijk kan zien hoever ik ben en wat ik al heb afgerond. ?

Beste mevrouw Groeneweg,
Beste mevrouw Groeneweg,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review over uw opleiding. Mocht u nog tips of verbeterpunten hebben voor ons, dan kunt u ons gerust mailen via webcare@loi.nl. Veel succes met uw opleiding!

Sarah Kusters

A.D. Management

Beste mevrouw Kusters,
Beste mevrouw Kusters,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review over uw opleiding bij ons. Mocht u nog tips of verbeterpunten hebben, dan kunt u ons gerust mailen op webcare@loi.nl. Veel succes met uw opleiding!

Kristian van Wijnen

Productie logistiek

Zeer tevreden, erg flexibel

Beste meneer Van Wijnen,
Beste meneer Van Wijnen,
Bedankt voor plaatsen van een positieve review over uw opleiding. Mocht u nog tips of verbeterpunten hebben voor ons, dan horen we het graag via webcare@loi.nl. Veel succes met uw opleiding!

van Leeuwen

Inleiding HRM

Ervaringen LOI

Heel goed, fijn op afstand en alles beschikbaar vanuit huis.

Beste mevrouw Van Leeuwen,
Beste mevrouw Van Leeuwen,
Bedankt voor uw positieve reactie over uw opleiding. Mocht u nog tips of verbeterpunten hebben, dan kunt u ons gerust mailen via webcare@loi.nl. Veel succes met uw opleiding!

LOI

VMBO Spaans

Ervaringen LOI

Ja, heel blij dat door LOI zoveel mogelijk wordt.

Beste Sanne,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je opleiding. Ik wens je dan ook nog veel succes met je studie.
Ian,...
Beste Sanne,

Caroline Prijs-Wijnen

Patroontekenen leuk en hsndig

Zeer goede ervaringen

Beste Caroline,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad bij de LOI. Ik wens u nog veel succes met het patroontekenen.
Met vriendelijke...
Beste Caroline,

Peter

Inleiding in de psychologie

Ervaringen LOI

Mijn persoonlijke ervaring met LOI is zeer positief, ze staan altijd klaar om je te helpen, stof inhoudelijk hebben ze de juiste docenten tot hun beschikking. Ook erg fijn is dat je de opleiding op... Mijn persoonlijke ervaring met LOI is zeer positief, ze staan altijd klaar om je te helpen, stof inhoudelijk hebben ze de juiste docenten tot hun beschikking. Ook erg fijn is dat je de opleiding op je eigen tempo kan volgen, waardoor je altijd wel de tijd kan inplannen wat bij jou past.

Beste Peter,
Beste Peter,
Bedankt voor je feedback!
Wat goed dat je gebruikt maakt van het flexibel studeren en dat je tevreden bent met de opleiding en de docenten. Ik wens je nog veel succes met je studie.

Esther

Praktijk diploma boekhouden

Ervaringen LOI

Ik volg de opleiding met (online) lessen. Het tempo is pittig, je hebt echt wel veel studietijd nodig, maar de online omgeving werkt super. Is duidelijk in uitleg en handig met het nakijken van je... Ik volg de opleiding met (online) lessen. Het tempo is pittig, je hebt echt wel veel studietijd nodig, maar de online omgeving werkt super. Is duidelijk in uitleg en handig met het nakijken van je eigen huiswerk. En motiverend.

Beste Esther,
Beste Esther,
Bedankt voor je feedback!
Wat goed om te vernemen dat je tevreden bent met je opleiding. Fijn om te zien dat de campus duidelijk is om de opleiding naar behoren te volgen. Ik wens je nog veel succes met je studie.

M.Rahmouni

Apotheek assistent niv 4

Ervaringen LOI

Heel betrouwbaar en transparant, goede feedback van docenten die het vak goed verstaan.

Beste M. Rahmouni,
Bedankt voor je feedback!
Wat goed om te lezen dat je tevreden bent met de opleiding en de deskundige docenten. Ik wens je nog veel succes met je studie.
Met...
Beste M. Rahmouni,

Melissa koster

Helpende zorg en welzijn mbo niveau 2

Ervaringen LOI

Heb goede ervaringen met het loi als ik iets niet weet kan ik bellen en wordt altijd netjes te woord gestaan en geven goede uitleg dat ik daarna weer verder kan

Beste Melissa,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je opleiding en onze service. Ik wens je nog veel succes met je opleiding.
Met vriendelijke...
Beste Melissa,