LOI

Apothekersassistente

Beste,
Hartelijk dank voor de mooie review!
Veel succes en plezier gewenst met de verdere opleiding.

Brigitte

Kort MBO Expert IT systems and devices

Tevreden

Beste Brigitte,
Hartelijk dank voor de mooie review!
Veel plezier en succes gewenst met de verdere opleiding.

Layla Katkhouda

Product Kennis- Toerisme

tevreden

Beste mevrouw Katkhouda.
Hartelijk dank voor uw beoordeling van onze opleiding Productkennis Toerisme. Heel fijn om te horen dat het u goed is bevallen.
Ivonne,...
Beste mevrouw Katkhouda.

Henk Jubbinga

Bedrijfsadministratie

Ervaringen LOI

Reacties op ingezonden opdrachten zijn prima. De leerboeken bevatten veel fouten.

Reactie LOI:

Dank u wel voor de mooie beoordeling die u ons geeft en de aanbeveling.
Dank u wel voor de mooie beoordeling die u ons geeft en de aanbeveling.
U schrijft over de fouten in de leerboeken, hierover hebben wij u zojuist een mail gestuurd. Graag kijken wij samen met u of wij hier nog een verbetering in kunnen maken.

Prins

Typecursus kind

Ervaringen LOI

Prima, als er een probleem is wordt het correct opgelost.

Beste mevrouw Prins,
Dank u wel voor de goede beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat we u en uw familie goed kunnen helpen bij deze cursus.

Randstad

Full-stack developer

Beste Randstad,
Hartelijk dank voor de mooie review!
Veel plezier en succes gewenst met de verdere opleiding.

Sonja Uka

Basis boekhouding met exact

Goede begeleiding

Reactie LOI:

Wat fijn om te zien dat u zo een prettige ervaring heeft gehad met de LOI. Dank u wel voor uw review!

Sjoerd oerlemans

Ad media design

Ervaringen LOI

Ga naar een normale school

Iness Lemeshkina

Verzorgende IG

Ervaringen LOI

Ik ben erg blij dat ik ervoor heb gekozen om aan deze online school te studeren. Alle materialen zijn toegankelijk, begrijpelijk en niets overbodigs. De trainingsstructuur en -vereisten zijn vanaf... Ik ben erg blij dat ik ervoor heb gekozen om aan deze online school te studeren. Alle materialen zijn toegankelijk, begrijpelijk en niets overbodigs. De trainingsstructuur en -vereisten zijn vanaf het begin duidelijk, wat het plannen van het onderwijsproces eenvoudiger maakt. De communicatie met de docent verloopt snel. Maar het leukste is dat ik geen tijd hoef te verspillen met het woon-werkverkeer naar school en dat ik fulltime kan werken. Ook is het fijn dat ik de online lessen zo vaak als ik wil in opnames kan bekijken. Ik ben onlangs begonnen met studeren en tot nu toe ben ik erg blij met de school. Ik raad iedereen aan om bij LOI te studeren!

Beste Iness,
Hartelijk bedankt voor je review. Hier worden wij helemaal blij van. Wat prettig om te horen dat je tevreden bent met het lesmateriaal en onze docenten.
Ik wens je namens LOI...
Beste Iness,
Ik wens je namens LOI nog veel succes met je opleiding Verzorgende IG.
Anna, LOI Webcare

Peter Boonstra

Filosofie

Ervaringen LOI

Ik kreeg mijn wachtwoord niet aangepast en daardoor geen toelating tot de campus. Ik belde met studiebegeleiding en hoewel het aanvankelijk wat lang duurde voor ik contact kreeg, was de dame die me... Ik kreeg mijn wachtwoord niet aangepast en daardoor geen toelating tot de campus. Ik belde met studiebegeleiding en hoewel het aanvankelijk wat lang duurde voor ik contact kreeg, was de dame die me te woord stond heel vriendelijk en behulpzaam. Ze doorliep samen met mij de toegangsprocedure, maar er bleek een hardnekkig probleem. Ik moest toen een paar uur wachten en het opnieuw proberen. Weer geen mogelijkheid om het wachtwoord te veranderen en in te loggen. Nog een keer gebeld, ik hoefde toen minder lang te wachten en een medewerker stond me ook vriendelijk en behulpzaam te woord. De medewerkster van een paar uur daarvoor had alles in de computer gezet en dit scheelde in uitleggen. Het probleem bleef hardnekkig en mij werd gevraagd een screenshot te maken van de tekst die ik steeds kreeg. Omdat de dag al bijna voorbij was, zou ik vermoedelijk pas de volgende dag verder worden geholpen. Dat bleek zo te zijn en toen ik plotseling wel mijn wachtwoord veranderen en inloggen. Probleem opgelost. De twee medewerkers hebben me zeer geduldig en vriendelijk te woord gestaan. Ze zochten naar oplossingen en probeerden me oprecht te helpen. Hulde!

Beste heer,
Beste heer,
Wat fijn om te vernemen dat onze medewerkers voor u klaar stonden. Wel jammer dat uw opleiding met wat opstartproblemen van start ging. Hopelijk kunt u nu goed aan de slag met uw opleiding. Bedankt voor uw goede beoordeling en wij wensen u een fijne dag toe.
Wouter, LOI-webcare