LOI

S. van den Hurk

Post bachelor GGZ-agoog.

Ervaringen LOI

Opdrachten worden snel nagekeken, vragen worden snel beantwoord. Het is niet te moeilijk.

Beste S. Van Den Hurk,
Bedankt voor je Feedback!
Beste S. Van Den Hurk,
Bedankt voor je Feedback!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de docenten die uw opdrachten beoordelen en het niveau van de opleiding. Ik wens je nog veel succes.

Muhammed

Hbo gaatjeniksaan

eerst hadden ze 2/5 nu ineens 4/5 ze liegen en manipuleren de reviews

Beste Muhammed,
Ondanks je waarschijnlijk denkt dat wij de reviews manipuleren, kan ik je mededelen dat wij hier helemaal geen invloed op hebben.
Voor mij is het niet geheel duidelijk wat...
Beste Muhammed,
Voor mij is het niet geheel duidelijk wat je klacht is. Is het mogelijk om mij een e-mail te sturen naar webcare@loi.nl. Wellicht kan ik je helpen.

Sander

Boekhouding

Beste Sander,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je opleiding. Ik wens je dan ook nog veel succes met het studeren.
Ian,...
Beste Sander,

Wilfred

Inleiding Facilitair management

Ervaringen LOI

Zeer goed, cursus zit duidelijk in elkaar! Je pakt het zo weer op na jaren van niet studeren.

Beste Wilfred,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de cursus. Ik wens u dan ook nog veel succes en plezier met het studeren.
Met vriendelijke...
Beste Wilfred,

Mireille

Frans voor beginners

Ervaringen LOI

De cursus is wordt erg toegankelijk en duidelijk opgesteld. Ik moet zeggen dat ik van te voren er een klein beetje tegenop zag, omdat ik bang was dat ik er moeilijk overzicht in zou kunnen krijgen.... De cursus is wordt erg toegankelijk en duidelijk opgesteld. Ik moet zeggen dat ik van te voren er een klein beetje tegenop zag, omdat ik bang was dat ik er moeilijk overzicht in zou kunnen krijgen. Maar je wordt er heel goed doorheen geleid. Begeleiding en de online colleges zijn ook erg duidelijk. Kortom, zeer tevreden.

Beste Mireille,
Beste Mireille,
Wat fijn om te horen dat zeer tevreden bent met de cursus Frans voor beginners. Er is hard gewerkt om een goede en laagdrempelige cursus te ontwikkelen waar de kwaliteit voorop staat. Fijn om te lezen dat dit zijn vruchten afwerpt. Ik wens je nog veel succes met het Frans.

Jan van der Stouwe

Office

zeer goed

Beste Jan,
Bedankt voor je feedback.
Wat fijn om te zien dat de opleiding zeer goed bevalt. Ik wens je nog veel succes.

Inge van Dongen

Bedrijfsadministratie

Ervaringen LOI

Ik ben tevreden, komt overeen met de verwachtingen die ze schetsen

Beste Inge,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat tevreden bent met je opleiding en dat deze voldoet aan je verwachtingen. Ik wens je nog veel succes met je studie.
Met...
Beste Inge,

Michiel Wagemans

Pabo

Ervaringen LOI

In tijden van Corona bevalt LOI afstandsonderwijs prima. Flexibel en hoge kwaliteit. Geen stilstand, heerlijk thuis een HBO opleiding afronden.

Beste Michiel,
Wat fijn dat je tevreden bent met onze afstandsonderwijs en gebruik maakt van onze flexibiliteit. Ik wens je nog veel succes met je opleiding.
Met vriendelijke...
Beste Michiel,

Katja Werlich - van Ulft

Sph jeugdzorg

Ervaringen LOI

Boeken worden snel geleverd, zodra je ze besteld. De contactdagen werden via zoom gegeven, goed alternatief in verband met corona. Ik hoop dat die mogelijkheid blijft ook als de maatregelen worden... Boeken worden snel geleverd, zodra je ze besteld. De contactdagen werden via zoom gegeven, goed alternatief in verband met corona. Ik hoop dat die mogelijkheid blijft ook als de maatregelen worden versoepeld. Docenten zijn positief en flexibel. Dat motiveert enorm.

Beste Katja,
Beste Katja,
Bedankt voor je feedback.
Wat fijn dat je tevreden bent over de verzending van uw lesmateriaal en hoe wij de contactdagen faciliteren. Ben blij dat ook de docenten u motiveren om zo goed mogelijk uw opleiding te volgen. Ik wens je nog veel succes.

Diego

HBO Security Management

Ervaringen LOI

Goede begeleiding vanuit de docenten en heel fijn om flexibel te kunnen studeren bij LOI. Zelfs de volgorde van studeren is te bepalen.

Beste Diego,
Beste Diego,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de begeleiding van de docenten en dat u gebruik maakt van het flexibele studeren. Ik wens je nog veel succes met je opleiding.