LOI

Brenda

Doktersassistente

Ervaringen LOI

Deze opleiding past heel goed in mijn leven op dit moment. Vanuit huis bezig zijn met een serieuze studie. LOI Campus wijst zich vanzelf en bevat alles wat ik nodig heb om planmatig en doelgericht... Deze opleiding past heel goed in mijn leven op dit moment. Vanuit huis bezig zijn met een serieuze studie. LOI Campus wijst zich vanzelf en bevat alles wat ik nodig heb om planmatig en doelgericht te werken. Ik kan goed terugzien wat ik al gedaan heb en wat ik nog moet doen. Ook de kennistrainer vind ik ideaal omdat ik daarmee kan toetsen of ik de stof goed ken. Morgen mijn eerste examen!

Beste Brenda,
Beste Brenda,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je een studie hebt gevonden die bij je past. Ik lees dat je de campus al goed begrijpt en wat goed om te lezen dat je alle faciliteiten gebruikt.
Ik hoop dat je examen goed is verlopen en wens je nog veel succes met je opleiding.
Ian, LOI webcare.

A

Eigen interieurontwerpbureau starten

Test, ter informatie

Sharon

Nooit meer LOI

Ervaringen LOI

Eind 2018 begonnen aan een studie van LOI. Echt alles op administratief gebied is fout gelopen en dat door LOI zelf. Nu schuiven zij het mislopen van vanalles af op de klant (mij), maar zelf kennen... Eind 2018 begonnen aan een studie van LOI. Echt alles op administratief gebied is fout gelopen en dat door LOI zelf. Nu schuiven zij het mislopen van vanalles af op de klant (mij), maar zelf kennen ze niets toe. Na vele mailtjes, telefoontjes etc. Is het nog steeds niet opgelost. Keer op keer krijg ik een andere medewerker die steeds mijn dossier in moet lezen, ze hebben er allemaal geen verstand van! Je betaald een godsvermogen aan deze studie maar krijgt totaal geen hulp wanneer je het nodig hebt!

Service verdiend een 0
Klanttevredenheid verdiend een 0
Studie zelf verdient een 5

Ik ben klaar met jullie en schakel vanaf nu juridisch hulp in!

Patricia Kamstra

Hbo bachelor manager in de zorg

Zeer positief

Beste Patricia,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Superfijn de opleiding naar tevredenheid wordt afgenomen!
Wij wensen je dan ook heel veel studieplezier toe.
Met vriendelijke...
Beste Patricia,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Superfijn de opleiding naar tevredenheid wordt afgenomen!
Wij wensen je dan ook heel veel studieplezier toe.

Simon Segirinya

Fotograaf

Heel goed ??

Beste Simon,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Heel veel studieplezier toegewenst.

Jules Mittelstadt

Doktersassistent

Beste Jules,
Bedankt voor je beoordeling!
Superleuk dat het studeren bij de LOI je goed bevalt!
Maak er een leuke maar vooral leerzame studieperiode van!
Groet,

Sander

Zweeds

Goede evaring

Beste Sander,
Wat fijn om te vernemen dat je ervaringen bij ons positief zijn gestemd!
Wij wensen je uiteraard heel veel studieplezier toe!

van der Does

Java programmeren

Ervaringen LOI

Heel prettig om in je eigen tempo te kunnen leren en de vele online oefeningen kan doen voordat je je examen doet.

Beste mevrouw Van Der Does,
Beste mevrouw Van Der Does,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je gebruik heb kunnen maken van het flexibel leren dat wij aanbieden bij de LOI. Ik hoop dat je al je gedane kennis kan gebruiken in de verdere toekomst.
Ian, LOI Webcare.

Romy Coesel

(Bewerkt)

MER associate degree LOI

Ervaringen LOI

Heel slechte ervaring naar goede oplossing

Mevrouw Storm

HBO

Ervaringen LOI

Leren kan je zelfs als je 70 ben.

Beste mevrouw Storm,
Bedankt voor uw feedback!
Beste mevrouw Storm,
Bedankt voor uw feedback!
Ik ben het helemaal mee eens dat je nooit te oud bent om te leren. Ik wens u nog veel succes met uw opleiding. Mocht u al uw gedane kennis ook in de praktijk kunnen uitvoeren.
Ian, LOI Webcare.