LOI

Onderwijsassistent

Ervaringen LOI

In een eerder bericht van januari 2020 schreef ik onderstaande, waarna ik bericht kreeg van LOI of ik mijn gegevens in kon sturen en of ze mij iets aan konden bieden zodat ik de review zou... In een eerder bericht van januari 2020 schreef ik onderstaande, waarna ik bericht kreeg van LOI of ik mijn gegevens in kon sturen en of ze mij iets aan konden bieden zodat ik de review zou verwijderen. Gegevens heb ik ingestuurd, meer uit nieuwsgierigheid, er zou binnen vijf dagen contact met mij opgenomen worden. Zelfs dat was te ingewikkeld voor de LOI. Twee week later kreeg ik eenzelfde bericht: of ik mijn gegevens wilde insturen zodat ze mij iets aan konden bieden. Schandelijk. Neem de cijfers dus niet al te serieus, slechte reviews proberen ze weg te krijgen.

Ter aanvulling op onderstaande: het is inmiddels juni, ik heb nog altijd geen diploma gezien en ben nog altijd aan het mailen en bellen.

Vorig bericht:

Dramatisch. Kon geen vrijstelling krijgen voor Nederlands en Engels hoewel deze vakken door mij afgerond waren op HAVO niveau met een 9. Te oud, volgens LOI. Kostte veel reistijd, examentijd en geld om erachter te komen dat je Nederlands en Engels niet verleert. Negens en tienen. Kon geen mondeling aanvragen vanwege fout in systeem. Kon geen praktijkexamen aanvragen omdat men vergeten was bepaalde ingezonden tussentijdse beoordelingen te accoderen. Beoordeling van kerntaken zoek, 2 en een half maand moeten bellen over een fout geplaatste opdracht die verwijderd moest worden en wat niemand begreep. Heb zelf dingen opnieuw moeten inzenden. Gehele opleiding afgerond eind juli, kon pas mondeling doen in september terwijl ik die al vanaf januari probeerde aan te vragen, heb maanden moeten wachten totdat er examinatoren bereid waren om naar het hoge noorden af te reizen. Uiteindelijk eind november praktijkexamen kunnen doen, toen waren mijn stage en mijn opleiding eigenlijk al 4 maanden klaar. Nu is het eind januari, zit nog steeds op mijn diploma te wachten. Dus nee, ik ben er niet van gecharmeerd.

Mirjam

Gewichtconsulent

Ervaringen LOI

Er wordt duidelijk gecomuniseerd en vragen worden snel beantwoord. Erg jammer alleen dat de klassikale opleiding niet doorging (nog voor de corona periode) en dat ik dat pas twee weken van te voor... Er wordt duidelijk gecomuniseerd en vragen worden snel beantwoord. Erg jammer alleen dat de klassikale opleiding niet doorging (nog voor de corona periode) en dat ik dat pas twee weken van te voor hoorde.

Beste Mirjam,
Beste Mirjam,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Allereerst willen wij je danken voor de genomen moeite om ons via dit kanaal te benaderen. Wij snappen je gedachtegang, echter hebben de huidige omstandigheden voor vele onduidelijkheden gezorgd. Wij hebben geprobeerd om in de praktijkvoering zo goed mogelijk te kunnen anticiperen.

Chris

3 maanden wachten op diploma

Ervaringen LOI

Op 6 mei 2020 wachtte ik 2 maanden op mijn diploma. Denise zou het "volgende week" opsturen. Vandaag 6 juni 2020, een maand later... nog steeds niks ontvangen...

Helaas heb ik tijdens...

Helaas heb ik tijdens mijn studie meerdere keren gemerkt dat de LOI herhaaldelijk toezeggingen niet nakomt. Indien je overweegt een opleiding te gaan volgen zou ik dit op basis van mijn ervaringen afraden.

---------- Forwarded message ---------
Van: LOI Klantenservice
Date: vr 8 mei 2020 om 15:22
Subject: Een bericht van de LOI: Re: Antwoord op uw bericht: Diploma C. Groeneveld - cursist 122504836 [#2470647]

Beste heer Groeneveld,

Bedankt voor uw bericht van 6 mei 2020 waarin u aangeeft dat u al twee maanden wacht op uw diploma. U heeft uwdiploma uiterlijk 15 mei nodig in verband met uw inschrijving voor een andereopleiding.

Jammer om te vernemen dat u uw diploma nog niet heeftontvangen.

Ik heb uw vraag voorgelegd aan ons examenbureau.Inmiddels heb ik hier een terugkoppeling op ontvangen.
Momenteel ligtuw diploma ter controle bij de examencommissie. Wanneer zij het diplomagoedkeuren en er verder geen bijzonderheden zijn zal uw diploma komende weekverzonden worden.

Alvast bedankt voor uw geduld!

Ikwens u verder veel succes toe in de toekomst.

Heeft u nog verdere vragen, aarzel dan niet omcontact met ons op te nemen.

Denise Verhaar
Afdeling Klantenservice

LeidseOnderwijsinstellingen Tel.: 071 545 1234

Kijk voor andere contactmogelijkheden en onze openingstijden op loi.nl/service-en-contact

Bedankt voor je bericht!
Bedankt voor je bericht!
Wat vervelend om te lezen dat je het diploma ondanks eerdere toezeggingen nog niet hebt ontvangen. Indien dit nog steeds het geval is willen wij je vriendelijk vragen ons nogmaals via een persoonlijk berichtje te benaderen zodat de situatie kan worden uitgezocht.
Het e-mail adres waarop je ons kunt benaderen is webcare@loi.nl, zoals eerder is gecommuniceerd.

Beloftes worden niet nagekomen

Ervaringen LOI

De begeleiding is nauwelijks merkbaar aanwezig. De beloftes die gemaakt worden ten aanzien van de begeleiding van de stage worden niet nagekomen. Simpele vragen worden onbeantwoord gelaten. Er wordt... De begeleiding is nauwelijks merkbaar aanwezig. De beloftes die gemaakt worden ten aanzien van de begeleiding van de stage worden niet nagekomen. Simpele vragen worden onbeantwoord gelaten. Er wordt geld gevangen zonder er teveel moeite voor te hoeven doen.

Beste mevrouw Vreede,
Bedankt voor je bericht.
Beste mevrouw Vreede,
Bedankt voor je bericht.
Jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent met onze studiefaciliteiten. Wij kunnen begrijpen dat het studeren op deze wijze niet motiverend werkt.
Wij zouden graag voor je op onderzoek willen uitgaan. Wij zijn te benaderen via webcare@loi.nl, onder vermelding van het cursistennummer.
Wij zien je reactie graag tegemoet!

Michiel

Gewichtsconsulent

Slecht

Herma Harms

Digitale fotografie en beeldbewerking

Ervaringen LOI

Ik ben tot nu toe tevreden

Beste Herma,
Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je opleiding!
Wij wensen je nog heel veel studieplezier toe.

Chris

Slechte ervaring met LOI voor serieuze opleiding

Ervaringen LOI

Ik heb helaas zeer slechte ervaring met de LOI. Op dit moment wacht ik al 10 weken op mijn diploma. Op Emails wordt niet gereageerd en vanmorgen 25-05-2020 heb ik getracht de klantenservice te... Ik heb helaas zeer slechte ervaring met de LOI. Op dit moment wacht ik al 10 weken op mijn diploma. Op Emails wordt niet gereageerd en vanmorgen 25-05-2020 heb ik getracht de klantenservice te bellen. Helaas blijkt de LOI telefonisch momenteel ook niet bereikbaar te zijn. Correspondentie is daarom momenteel nauwelijks mogelijk.

Toch heeft dit weinig met de Corona maatregelen te maken. Als student voel ik mij reeds lange tijd niet serieus genomen. Het inschrijven voor de studie verliep al problematisch, ik moest weken wachten op de onderwijsovereenkomst en kon al die tijd niet starten. Later werden de examenvouchers pas gestuurd nadat ik het examen allang had geboekt. Ik moest daardoor de examens weer annuleren of simpelweg nogmaals zelf betalen (terwijl ik hiervoor al betaald had via het cursusgeld). Ander voorbeeld is de toekenning van enkele vrijstellingen, dit heeft maanden en vele telefoontjes en Emails geduurd. Ik moest zelfs het EVC bureau om hulp vragen aangezien ik niet door de bureaucratische muur van de LOI organisatie heen kwam. Ook komt de LOI de door haar zelf opgestelde schriftelijke reactietermijn van twee weken structureel niet na. Als je hen belt, krijg je steevast te horen dat er een andere afdeling mee bezig is en dat er snel actie wordt ondernomen.

Deze telefonische toezeggingen blijken geen waarde te hebben. Ik zou mijn diploma binnen 6 weken ontvangen (= standaard termijn). Daarna was de telefonische toezegging telkens "uiterlijk volgende week". Dit was voor mij van belang aangezien ik mij moet inschrijven voor een vervolgopleiding die dit voorjaar van start gaat. De LOI is haar beloftes niet nagekomen en de termijn voor inschrijving bij mijn vervolgopleiding is inmiddels verlopen. Instromen dit voorjaar is daarmee onmogelijk geworden en ik ben nu genoodzaakt om te wachten tot september 2020.

Tijdens het laatste telefonische contact heeft medewerker mevrouw Verhaar toegezegd dat het diploma met spoed verstuurd zou worden indien er geen bijzonderheden zijn. Heden 26-05-2020 heb ik noch het diploma ontvangen, noch een bericht over bijzonderheden, noch een antwoord op mijn Email d.d. 15-05-2020. De consequentie is dat ik ruim een half jaar vertraging oploop. Ik kan mijn diploma niet aanwenden voor een baan en ook niet om verder te studeren.

Bij de LOI kun je probleemloos een hobbycursus volgen, maar voor een serieuze opleiding is deze school ongeschikt.

Beste Chris,
Wat jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent over de LOI. Het is goed dat je contact met ons hebt opgenomen.
Wij zijn ons ervan bewust dan onze bereikbaarheid momenteel...
Beste Chris,
Wij zijn ons ervan bewust dan onze bereikbaarheid momenteel slecht tot zeer slecht is. Om dit te kunnen verbeteren zijn wij druk bezig met het werven van nieuwe collega's.
Om ervoor te kunnen zorgen dat jij het diploma zo spoedig mogelijk ontvangt, willen wij je vriendelijk vragen een mail naar webcare@loi.nl te sturen. Vergeet niet om hierbij jouw cursistennummer te vermelden, inclusief een verwijzing naar dit bericht.
Alvast hartelijk dank voor jouw reactie.

Kim Coenen

Kiderboeken schrijven

Ervaringen LOI

Duidelijke online leeromgeving die ondersteund wordt met lesstof voor thuis. Erg duidelijk en overzichtelijk.

Beste Kim,
Wij vinden het super leuk om te horen dat je de cursus met zoveel plezier volgt, hartelijk dank voor dit mooie compliment.
Wij wensen je veel plezier en succes met het...
Beste Kim,
Wij wensen je veel plezier en succes met het vervolg!

Willem

Kinderboeken schrijven

Goed aanbod

Beste Willem,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wij zijn erg blij om te lezen dat je de cursus Kinderboeken schrijven als positief ervaart.
Wij wensen je veel succes en plezier in de...
Beste Willem,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wij wensen je veel succes en plezier in de toekomst!

Danielle Schuman

Pedagogisch medewerker

Ervaringen LOI

Service en correspondentie is zeer vlot, duidelijk en behulpzaam! Ik zou zeker aan anderen adviseren om een opleiding te volgen bij de LOI!
Mijn opleiding is goed te combineren met mijn gezin...
Mijn opleiding is goed te combineren met mijn gezin en in eigen tempo te volgen. Erg tevreden! ?

Beste Danielle,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wij blijven ons uiterste best doen om het studeren zo comfortabel mogelijk voor je te maken.
Wij wensen je nog heel veel...
Beste Danielle,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wij wensen je nog heel veel studieplezier toe!