LOI

Rijsbergen

Pedagogisch medewerkers kindervang

Ervaringen LOI

Super blij dat ik keuze gemaakt!

E denneman

Zweeds

Kwalitatief hoogstaand

Beste Esther,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wij wensen je nog heel veel studieplezier toe!

Annelieke Zeilemaker

Sportmassage

Beste Annelieke,
Bedankt voor je super positieve beoordeling!
Enorm fijn om te vernemen dat je ervaringen goed gestemd zijn.
Wij wensen je nog hele leerzame studiejaren toe!
Met...
Beste Annelieke,
Bedankt voor je super positieve beoordeling!
Enorm fijn om te vernemen dat je ervaringen goed gestemd zijn.
Wij wensen je nog hele leerzame studiejaren toe!

A Engelage

Cursus Werken met mensen met NAH.

Prettige lesmateriaal. Duidelijk.

Beste Anouk,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Superfijn om te lezen dat de opleiding in tevredenheid wordt afgenomen!
Wij wensen je heel veel studieplezier toe.
Met...
Beste Anouk,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Superfijn om te lezen dat de opleiding in tevredenheid wordt afgenomen!
Wij wensen je heel veel studieplezier toe.

Fabienne Berghuis

HBO Brand Design

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden over de opleiding Brand Design. De lesstof is toegankelijk en zeer leerzaam. De opdrachten zijn goed beschreven en ik heb een snelle beoordeling gehad op al mijn opdrachten. Ik... Ik ben zeer tevreden over de opleiding Brand Design. De lesstof is toegankelijk en zeer leerzaam. De opdrachten zijn goed beschreven en ik heb een snelle beoordeling gehad op al mijn opdrachten. Ik ben tevreden en kom graag een keer terug voor een nieuwe thuisstudie

Beste Fabienne,
Bedankt voor je positieve woorden!
Superleuk dat je ervaring bij de LOI positief is gestemd!
Wij verwelkomen je uiteraard weer bij het oppakken van een vervolg...
Beste Fabienne,
Bedankt voor je positieve woorden!
Superleuk dat je ervaring bij de LOI positief is gestemd!
Wij verwelkomen je uiteraard weer bij het oppakken van een vervolg studie.
Indien je hulp nodig hebt bij het maken van de juiste opleidingskeuze kun je altijd een adviesgesprek aanvragen met een van onze studieadviseurs.

Rebecca

Pedagogisch Medewerker

Fijne leeromgeving.
Opdrachten worden snel nagekeken!

Beste Rebecca,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Superfijn om te vernemen dat je optimaal gebruik kunt maken van alle studiefaciliteiten en docentenbegeleiding.
Wij wensen je nog...
Beste Rebecca,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wij wensen je nog heel veel studieplezier toe!

Reinier Lucassen

Associate Degree Management

Ervaringen LOI

In februari ingeschreven voor een opleiding, om in april te beginnen. Je zou denken dat dit meer dan genoeg tijd moet zijn voor LOI om bepaalde documenten toe te sturen die benodigd zijn voor DUO,... In februari ingeschreven voor een opleiding, om in april te beginnen. Je zou denken dat dit meer dan genoeg tijd moet zijn voor LOI om bepaalde documenten toe te sturen die benodigd zijn voor DUO, dit blijkt echter niet zo te zijn.

2 weken terug(voor de corona maatregelen) gebeld om te vragen of er iets mis is gegaan, ik kreeg te horen dat ik de verklaring dezelfde dag (donderdag) nog zou ontvangen.

Niks ontvangen, maandag nog een keer gebeld: Nee meneer dat duurt meestal wat langer, maar uiterlijk donderdag heb je hem zeker in huis. Natuurlijk weer niks ontvangen. Inmiddels is het al te kort dag om dit nog met DUO te regelen, blijkbaar heeft LOI meer dan 1,5 maand nodig om een standaard document op te stellen.

2 weken opzegtermijn is blijkbaar vanaf het moment van inschrijven, niet vanaf de startdatum, waardoor kosteloos annuleren geen mogelijkheid meer is.

Verder ontving ik eerst een mail waarin stond dat er 18 betalingstermijnen zouden zijn, maar ontving ik later een factuur waarin 12 termijnen vermeld waren. Dit hebben ze toen na weer gebeld te worden gewijzigd naar 18 maanden, maar ze hebben het maandbedrag hetzelfde gelaten waardoor ik €1968 meer voor de opleiding zou gaan betalen.

Meisje van de klantenservice raadde me aan om volgende week nog eens te bellen (voor de 4e keer) om de stand van zaken op te vragen, na aan te geven dat ik dit heel vreemd vind aangezien er al zoveel is misgegaan, geeft ze aan dat het meer een tip is omdat ze uit eigen ervaring merkt dat er 'veel werk onderaan de stapel blijft liggen'.

Als je van plan bent een opleiding te gaan doen via de LOI, doe dit vooral niet. Eenmaal aangemeld maken ze fout op fout en je zit er gewoon keihard aan vast, zonder mogelijkheid tot kosteloos annuleren voor de opleiding überhaupt begonnen is.

Update:

1. Op 1-4-2020 mijn cursistennummer doorgegeven in afwachting van een reactie.
2. Na vorige week telefonisch afgesproken te hebben de begindatum 2 maanden uit te stellen zodat het document alsnog aangeleverd kan worden en alles met DUO geregeld kan worden, ontvang ik nu een mail dat het lespakket verstuurd is. Je verzint het niet..
3. 9-4-2020: Eindelijk de verklaring ontvangen, maar met een verkeerde startdatum en geboortedatum verkeerd ingevuld.
4. 11-4-2020: LOI heeft alsnog een incasso voor de 1e (te hoge) termijn uitgevoerd, terwijl mijn opleiding nu pas over 2 maanden zou beginnen, belachelijke organisatie

liesbethoosterbaan@gmail.com

Toegepaste Psychologie

Ervaringen LOI

Van een docentenopleiding overgestapt naar deze opleiding, beide opleidingen goede begeleiding maar soms lastig om de juiste mensen te pakken te krijgen.

Beste Liesbeth,
Beste Liesbeth,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Superleuk om te lezen dat je tevreden bent over de geboden begeleiding tijdens het studeren. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat je op een effectieve manier je vragen kunt stellen aan ons.
Voor vak-inhoudelijke vragen kun je via vragen over de leerstof terecht bij je vakdocent. Zij streven ernaar om je binnen 48 uur van een terugkoppeling te kunnen voorzien. Indien je inhoudelijke service vragen hebt over je opleiding kun je ons benaderen per telefonisch contact op het telefoonnummer 0715451234, of per e-mail contact via het contactformulier. Ook zijn wij via de functie LIVE-chat te bereiken.
Indien je in afwachting bent van reactie op reeds gestelde vragen kijken wij graag met je mee. Je mag ons in dat geval benaderen via webcare@loi.nl, onder vermelding van je cursistennummer.

Alieke Schefferlie

Apothekersassistent

Eerste

Beste Alieke,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Heel veel studieplezier gewenst.

Brussen

Bedrijfsadministrateur

Ervaringen LOI

Ik vind loi een goed bedrijf en is betrokken bij hun studenten

Beste Ashley,
Bedankt voor je positieve woorden!
Superleuk dat de opleiding goed bevalt!
Beste Ashley,
Bedankt voor je positieve woorden!
Superleuk dat de opleiding goed bevalt!
Wij streven ernaar om onze studenten alle comfort en flexibiliteit tijdens het studeren te kunnen bieden.
Heel veel studieplezier gewenst!