LOI

Corry Zoll

HAVO, NGPR-A en creatief schrijven

Al 50 jaar zeer tevreden met de opleidingen en de begeleiding

Beste Corry,
Bedankt voor je positieve review!
Wij vinden het enorm leuk dat je al zo lang met tevredenheid je opleidingen doorloopt bij de LOI.
Indien wij nog iets voor je kunnen...
Beste Corry,
Bedankt voor je positieve review!
Indien wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan vernemen wij het graag van je!

Prima opleidingen

Ideaal met combi gezin/leren

Beste Marja,
Beste Marja,
Fijn om te vernemen dat ons concept in het aanbieden van opleidingen goed wordt ervaren. Wij doen ons uiterste best om alle studenten de nodige flexibiliteit en comfort in het studeren te kunnen bieden.
Heel veel studieplezier toegewenst!

H. Somsen

Bachelor kwaliteitsmanagement

uitstekend

Beste mevrouw Somsen,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wij waarderen het dat je de moeite hebt genomen om ons te complimenteren via dit kanaal.
Uiteraard willen wij je nog heel...
Beste mevrouw Somsen,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Uiteraard willen wij je nog heel veel studieplezier toewensen!

Apothekersassistent

Ervaringen LOI

Ik ben een opleiding aan het volgen via jullie en ben aangekomen bij mijn laatste onderdeel, het praktijkexamen. Ik wacht al 7 weken op een afspraak met de examinatoren maar het enige wat ik hoor is... Ik ben een opleiding aan het volgen via jullie en ben aangekomen bij mijn laatste onderdeel, het praktijkexamen. Ik wacht al 7 weken op een afspraak met de examinatoren maar het enige wat ik hoor is dat ze er mee bezig zijn. Zo heb ik van mijn praktijkopleider begrepen dat de examinatoren tegenwoordig niet meer zo ver willen rijden. Ik vind dit echt belachelijk aangezien jullie deze opleiding in heel Nederland aanbieden!

corrie jansen

Binnenhuisarchitect

Ervaringen LOI

waardeloos ik heb vragen gesteld worden gewoon niet beantwoord.

Nicolas

Gewichtconsulent

Super gezellig en betrouwbaar

Beste Nicolas,
Bedankt voor de positieve complimenten!
Beste Nicolas,
Bedankt voor de positieve complimenten!
Het is voor ons belangrijk om te kunnen meten of onze opleidingen in tevredenheid worden afgenomen. Uit je bericht nemen wij gelukkig waar dat je met plezier de cursus gewichtsconsulent doorloopt.
Wij wensen je nog heel veel studieplezier toe!

Hamid

Bedrijfsadministratie

Ervaringen LOI

ik ben tevreden heel goed met LOI.

Beste Hamid,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wij vinden het enorm fijn dat je tevreden bent met de cursus 'bedrijfsadministratie' bij de LOI
Wij wensen je heel veel studieplezier...
Beste Hamid,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wij wensen je heel veel studieplezier toe!

Denise

Verzorgende IG - VVT

Ervaringen LOI

Opleiding prima, klantenservice ruk!

Beste Denise,
Bedankt voor je feedback
Beste Denise,
Bedankt voor je feedback
Superfijn dat de opleiding in tevredenheid wordt afgenomen. Heeft je mening over de klantenservice wellicht te maken met de lange wachttijden? Het klopt inderdaad dat wij momenteel wat drukte ervaren in de telefoonlijn.
Wij doen onze uiterste best om iedereen te voorzien van goede service op de gestelde vragen. Uiteraard helpen wij je bij vragen over de opleiding ook graag verder.
Indien je dit wenst mag je ons benaderen via webcare@loi.nl, onder vermelding van het cursistennummer.

PDL

Tevreden

Beste heer Kuiperr.
Bedankt voor je positieve beoordeling.
Wij wensen je nog heel veel studieplezier toe!

Widad

Onterecht cursus betalen

Ervaringen LOI

Deze opleidingsinstituut is niet eens 1 ster waard. Ik werd geadviseerd door een ‘deskundige’ medewerker ook een cursus te nemen voor Engels voor beginners. Vervolgens had ik dat gedaan. Blijkt dat... Deze opleidingsinstituut is niet eens 1 ster waard. Ik werd geadviseerd door een ‘deskundige’ medewerker ook een cursus te nemen voor Engels voor beginners. Vervolgens had ik dat gedaan. Blijkt dat het onder mijn niveau ligt. Nu moet ik alsnog 3 maanden extra betalen voor een cursus die ik niet eens meer gebruik. Dit gaat tegen het consumentenrecht! Voor de mensen die willen beginnen cursus of opleiding bij Loi. Niet doen! Voor je het weet ben jij aan de beurt. Loi denkt alleen aan zijn eigen portemonnee. Oh ja, in het begin zullen ze heel lief zijn, waardoor je gaat denken dat ze je altijd gaan helpen. Maar klopt helemaal niks van. Kortom: Niet doen! Bespaar jezelf!