LOI

Management in de zorg

Ervaringen LOI

Zeer flexibel en goed contact

Beste Kelly,
Dankjewel voor je positieve review!
Wat leuk om te lezen dat je nu al zo enthousiast bent over de HBO opleiding.
We wensen je heel veel plezier en succes toe.
Een...
Beste Kelly,
Dankjewel voor je positieve review!
Wat leuk om te lezen dat je nu al zo enthousiast bent over de HBO opleiding.
We wensen je heel veel plezier en succes toe.
Een prettige dag en alvast fijne feestdagen toegewenst.

VWO Klassiek culturele vorming

Ervaringen LOI

Supergoed, in eigen tempo leren, de cursussen kiezen die je leuk vindt, goede feedback op het huiswerk

Beste,
Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een positieve review te geven.
Het doet ons onwijs goed om te zien dat je zo tevreden bent met de door jou gekozen studie.
We...
Beste,
We zullen altijd onze uiterste best doen bij de LOI om dit zo te houden.
Indien je tijdens het studeren tegen bepaalde dingen aanloopt, dan mag je ons benaderen via webcare@loi.nl onder vermelding van het cursistennummer.
Heel veel studieplezier!

HBO - Adobe Expert

Ervaringen LOI

Erg tevreden met de klassikale lessen en de uitleg en ondersteuning! Door de klassikale les mogelijkheden ben je beter in staat om alle opdrachten goed uit te voeren en de studie te behalen.

Beste Ilse,
Onze werkdag gaat van een positieve start dankzij jouw positieve uitgebreide review, dankjewel!
Beste Ilse,
Superfijn om te lezen dat je enorm tevreden bent over je gekozen opleiding bij de LOI.
We hopen dat je van de opgedane kennis veel profijt zult hebben.
Een hele fijne dag toegewenst!

rene veld

Adobe photoshop

perfect

Beste Rene,
Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te voorzien van een positieve review.
Beste Rene,
‘’Perfect’’ met een score van 10/10, je begrijpt natuurlijk wel dat je ons met zo’n mooie score heel erg blij maakt! Onze vrijdag kan niet meer stuk.
Heel veel plezier en succes toegewenst met de studie.

Lydia Monfils

Opleiding Huiselijk en seksueel geweld

Ervaringen LOI

Ik zou graag iets positiefs hier neer zetten maar tot op heden is het in 1 woord waardeloos. 11 nov heb ik een opleiding aangevraagd maar tot op heden nog niks binnen. Na een aantal mails verstuurd... Ik zou graag iets positiefs hier neer zetten maar tot op heden is het in 1 woord waardeloos. 11 nov heb ik een opleiding aangevraagd maar tot op heden nog niks binnen. Na een aantal mails verstuurd te hebben geen reactie, toen een aantal keer gebeld, vriendelijk personeel aan de lijn gekregen en zouden alle drie mij terug bellen. Loze woorden bij alle drie de medewerkers van de LOI. Ik heb er geen vertrouwen in. Ik had goeie hoop, maar ben toch echt van plan om alles te ontbinden en naar een ander opleidings instituut over te stappen. 3 werkdagen zou het duren, nou deze is ver overschreden. Excuses zijn leuk maar ik heb er geen drol aan. Ik vind het echt super jammer, maar het is zoals het is. Het is maar goed dat ik nog niks betaald heb, anders werd het een ander gevecht. Jullie merken wel dat het me de keel uithangt door alleen maar te horen ja mevr erg vervelend en onze excuses hiervoor, we gaan het gelijk uitzoeken en dan bel ik u zo terug. Bla bla bla

Beste Lydia,
We begrijpen dat je hier niet positief over bent, wat ontzettend naar om te lezen dat dit zo is gelopen.
De opleiding die je bent begonnen heeft lesmateriaal dat momenteel, door...
Beste Lydia,
De opleiding die je bent begonnen heeft lesmateriaal dat momenteel, door een herziening op een boek, niet leverbaar is. Degene die hier over gaat, hebben we zojuist hier over gesproken.
Onze collega’s hebben dit ook getracht te doen, enkel zonder succesvol resultaat.
Op grond van het momenteel niet kunnen leveren van het beloofde lesmateriaal, zullen we de opleiding dan ook kosteloos annuleren.
Je zult hier van nog een bevestiging ontvangen per e-mail.
Nogmaals onze excuses.
Een fijne dag toegewenst.

M. van Schie

Basiscursus schrijven

Ervaringen LOI

Zowel voor beroeps-opleiding als voor hobby-opleiding koos ik voor LOI vanwege flexibel studeren, en omdat zelfstudie heel goed bij mij past. Diploma voor beroepsopleiding bracht mij naar diverse... Zowel voor beroeps-opleiding als voor hobby-opleiding koos ik voor LOI vanwege flexibel studeren, en omdat zelfstudie heel goed bij mij past. Diploma voor beroepsopleiding bracht mij naar diverse leuke banen.

Beste Marianne,
Bedankt voor leuke bericht.
Kennis opdoen kan voor diverse doeleinden goed gebruik worden. In dit geval heeft het in je carrière perspectief voor vele voordelen gezorgd....
Beste Marianne,
Bedankt voor leuke bericht.
Wij wensen je heel veel succes toe en moge LOI meer groei ontwikkelen in je kennis en persoonlijke ontwikkeling.

Rob

Fullstack development

Ervaringen LOI

Onlangs kreeg ik de melding dat er geen vouchers voor mijn examens beschikbaar waren. In het systeem stond echter dat deze wel mogelijk waren. Een telefoontje naar LOI was genoeg om dit recht te... Onlangs kreeg ik de melding dat er geen vouchers voor mijn examens beschikbaar waren. In het systeem stond echter dat deze wel mogelijk waren. Een telefoontje naar LOI was genoeg om dit recht te zetten.

Beste Rob,
Wat Fijn om te lezen dat je effectief te woord bent gestaan door de klantenservice.

prive Anna Mihl-Hoekstra

BOA

3 mnd ervaring

Beste Anna,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wij zijn enorm enthousiast over het feit dat je enorm tevreden bent met je BOA opleiding bij ons.
Indien je tijdens het studeren tegen...
Beste Anna,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wij zien je reactie graag tegemoet!
En uiteraard nog heel veel studieplezier toegewenst!

Quispel

Verschillende studies

Positief

Beste Marjolein,
Beste Marjolein,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wanneer je tijdens het studeren nog inhoudelijke vragen zou willen stellen aan ons, aarzel dan niet om ons te benaderen via webcare@loi.nl onder vermelding van het cursistennummer.

Onderwijsassistent

Ervaringen LOI

Snelle en informatieve feedback!

Beste Rachel,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wij waarderen het enorm dat je ervoor hebt gekozen om ons via deze wijze te benaderen.
Heel veel studieplezier toegewenst!
Met...
Beste Rachel,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Heel veel studieplezier toegewenst!