LOI

M.H. van de Kamp

Schrijven/ kinderverhalen schrijven

Ervaringen LOI

Wat een fijne, leerzame cursus. Schrijven vond ik al lange tijd fijn. Nu wilde ik graag meer leren om te weten of een (kinder)boek schrijven voor mij weggelegd zou zijn. In de cursus worden alle... Wat een fijne, leerzame cursus. Schrijven vond ik al lange tijd fijn. Nu wilde ik graag meer leren om te weten of een (kinder)boek schrijven voor mij weggelegd zou zijn. In de cursus worden alle facetten van het schrijven duidelijk behandeld. Er zijn voldoende oefenopdrachten waardoor je je schrijfstijl kunt ontwikkelen. Over de opdrachten die je instuurt, ontvang je vlot en prettig feedback, waar je ook echt iets mee kunt. Ik ervaar de cursus als een stimulans om ook echt een kinderboek te gaan schrijven.

Beste mevrouw van Kamp,
Allereerst hartelijk bedankt dat je ons zo’n mooie, uitgebreide positieve review hebt gegeven. Dit waarderen wij enorm.
Wat ontzettend mooi om te lezen dat de cursus...
Beste mevrouw van Kamp,
Wat ontzettend mooi om te lezen dat de cursus kinderverhalen schrijven niet alleen inhoudelijk zo goed is bevallen, maar ook de stimulans bied de opgedane kennis toe te gaan passen in de praktijk.
We hebben er alle vertrouwen in dat je een prachtig kinderboek zult creëren.
Stuur je ons een exemplaar als het boek af is?
Een hele fijne dag toegewenst en veel schrijf plezier.
Linsey, LOI webcare

Dirk De smit

All round thuiskapper

Ervaringen LOI

Ik ben erg tevreden over de cursus

Beste Dirk,
Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling!
Het doet ons goed te lezen dat je zo tevreden bent over de cursus.
We hopen dat je de opgedane kennis snel zult kunnen...
Beste Dirk,
Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling!
Het doet ons goed te lezen dat je zo tevreden bent over de cursus.
We hopen dat je de opgedane kennis snel zult kunnen toepassen in de praktijk, en kunt beginnen met het creëren van prachtige kapsels.
Een hele fijne dag toegewenst.

Elke de Vos

Havo Biologie

Ervaringen LOI

De stof is kort maar krachtig beschreven, ik ben erg tevreden over de begeleiding.

Beste Elke,
Dankjewel voor je review!
Wij proberen ons lesmateriaal zo duidelijk mogelijk te houden voor onze studenten.
Een groot gedeelte van het lesmateriaal van de LOI wordt...
Beste Elke,
Dankjewel voor je review!
Een groot gedeelte van het lesmateriaal van de LOI wordt ontwikkeld door professionele auteurs uit het vakgebied en wordt op papier of digitaal uitgebracht.
Onwijs fijn om te lezen dat de begeleiding zo goed bevallen is!
Om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke begeleiding krijgt, stellen wij zeer deskundige docenten beschikbaar.
Zij kunnen je waar nodig en op verschillende manieren begeleiden.
Heel veel studieplezier toegewenst.

Martijnse

Ergometrie

Prima bedrijf

Beste mevrouw Martijnse,
Wat fijn dat je ons een positieve review hebt gegeven, hartelijk bedankt.
Een prima bedrijf, kort maar krachtig. Dit doet ons goed om te lezen!
We wensen je veel...
Beste mevrouw Martijnse,
Wat fijn dat je ons een positieve review hebt gegeven, hartelijk bedankt.
Een prima bedrijf, kort maar krachtig. Dit doet ons goed om te lezen!
We wensen je veel succes en studieplezier toe.

Meike

Frans voor beginners

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden over LOI

Beste Meike,
Wat onwijs leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review over ons te schrijven.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de LOI.
Een nieuwe taal leren is een...
Beste Meike,
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de LOI.
Een nieuwe taal leren is een uitdaging. Het is dan ook belangrijk dat je de juiste ondersteuning geboden krijgt om de taal te leren.
Bij de LOI zullen we altijd onze uiterste best doen jou die ondersteuning te bieden.
Heel veel studieplezier toegewenst!
Bonne chance!

Ineke Sies-Pouwelse

Medische kennis en terminologie

Ervaringen LOI

Alles klopt, wel vind ik het lastig dat alles digitaal is.
Ik ben 70 jaar en nog uit het papieren tijdperk.
Verder heel tevreden.

Beste Ineke,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wij kunnen het volledig begrijpen dat het werken met de online leeromgeving in het begin vooral veel wennen is.
Wanneer je...
Beste Ineke,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wanneer je inhoudelijke vragen zou willen stellen over je leerstof en/of het gebruik van je online leeromgeving, helpen wij je uiteraard graag verder.
Hiervoor mag je ons benaderen via webcare@loi.nl onder vermelding van het cursistennummer.
Wishal, LOI Webcare

Henk

Hbo blockchain fundamentals

Ervaringen LOI

Het aanmeldingsproces zou moderner kunnen. Het duurde dagen voordat je een bevestiging krijgt na het initiële opgeven voor de opleiding. Daarna duurde het weer een paar dagen en moest ik bellen om... Het aanmeldingsproces zou moderner kunnen. Het duurde dagen voordat je een bevestiging krijgt na het initiële opgeven voor de opleiding. Daarna duurde het weer een paar dagen en moest ik bellen om gebruik te kunnen maken van de digitale omgeving. Niet helemaal meer van deze tijd.

Beste Henk,
Bedankt voor je feedback!
Beste Henk,
Bedankt voor je feedback!
Wij snappen je gedachte volkomen. Echter heeft de LOI ervoor gekozen om het beleid om deze wijze uit te voeren. Dit neemt niet weg dat wij uw benoemde signalen serieus nemen en oprecht willen meedenken hoe wij onze diensten hierop kunnen verbeteren.
Wij hopen dat je inmiddels optimaal gebruik kunt maken van de online leeromgeving. Indien je tijdens het studeren vragen zou willen stellen over je opleiding mag je ons gerust benaderen via webcare@loi.nl onder vermelding van het cursistennummer.
Wij wensen je ondanks een stroef begin een leerzame maar vooral plezierige studietijd toe!
Wishal, LOI Webcare

Thijs

Sociale hygiëne

Redelijk tevreden.
Er is veel keuze in opleidingen. Wat wel jammer is dat r verouderd materiaal wordt opgestuurd en vervolgens per mail de nieuwe versie.

Beste Thijs,
Super bedankt voor je positieve review!
Fijn om te zien dat je onze ruime keuzen in opleidingen als prettig ervaart.
Het kan soms inderdaad gebeuren dat wij vernieuwd...
Beste Thijs,
Super bedankt voor je positieve review!
Fijn om te zien dat je onze ruime keuzen in opleidingen als prettig ervaart.
Het kan soms inderdaad gebeuren dat wij vernieuwd materiaal toezenden.
We zijn constant bezig met aanpassingen doorvoeren zodat het materiaal up-to-date blijft, en volledig aan de eisen voldoet voor de door jou gekozen opleiding.
Veel studieplezier toegewenst en een fijn weekend.

Marion van den Berg-Dikker

Verkort MBO Onderwijsassistent

Ervaringen LOI

Ben uitstekend geholpen door diverse medewerkers. Heb me wel geergerd over de lange wachttijden bij het telefonisch aanvragen van advies.

Beste Marion,
Dankjewel voor je positieve review.
Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door diverse van onze collega’s.
De wachttijden zijn we allen hard mee bezig om te...
Beste Marion,
Dankjewel voor je positieve review.
De wachttijden zijn we allen hard mee bezig om te verminderen.
Het afgelopen jaar heeft de LOI er veel aan gedaan om onze klantenservice te verbeteren,
We hopen dat je bij je volgende vragen sneller geholpen zult worden, en dus minder ergernis zult ervaren!
Heel veel studieplezier toegewenst en natuurlijk een hele fijne dag.

Fabienne

Sociaal psycholoog

Ervaringen LOI

Heel deskundig begeleid, inhoudelijk prima studie en en duidelijk.

Beste Fabienne,
Hartelijk bedankt voor je positieve review!
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de cursus Sociale psychologie.
We hopen dan ook dat je veel profijt zult hebben...
Beste Fabienne,
Hartelijk bedankt voor je positieve review!
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de cursus Sociale psychologie.
We hopen dan ook dat je veel profijt zult hebben van de opgedane kennis.
Heel veel studieplezier toegewenst!