LOI

Lisa Gielen

Freelance thuiskapster

Ervaringen LOI

Hele leuke en leerzame opleiding. De opleiding is goed te volgen en te doen als thuisstudie. De meeste opdrachten zijn goed haalbaar en je krijgt een eerlijk antwoord van docent maar ook vaak hele... Hele leuke en leerzame opleiding. De opleiding is goed te volgen en te doen als thuisstudie. De meeste opdrachten zijn goed haalbaar en je krijgt een eerlijk antwoord van docent maar ook vaak hele leuke feedback

Beste Lisa,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Beste Lisa,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Superleuk dat je de opleiding op een educatieve maar vooral plezierige wijze kan doorlopen. Wij wensen je uiteraard nog heel veel studie plezier toe!
Wanneer je tijdens het studeren vragen zou willen stellen over je opleiding, dan mag je ons per e-mail bericht benaderen via webcare@loi.nl
Wishal, LOI Webcare

tabon

Medewerker marketing en communicatie

Ervaringen LOI

ingeschreven via de telefoon, werd totaal niet geïnformeerd over de prijs (totaal niet transparant over de kosten). Eenmaal begonnen zeer slecht les materiaal en dus binnen de twee weken opleiding... ingeschreven via de telefoon, werd totaal niet geïnformeerd over de prijs (totaal niet transparant over de kosten). Eenmaal begonnen zeer slecht les materiaal en dus binnen de twee weken opleiding gestopt. Desondanks schrijft Loi toch de eerste termijn af. NOOIT BEGINNEN AAN LOI EEN OPLEIDING! Een .gewaarschuwd mens telt voor twee

suzanne smit

Interieur bureau opstarten

Ervaringen LOI

Ik ben nog maar net begonnen en een beetje zoekende, maar ik kan elke keer niet wachten om verder te studeren!

Beste Suzanne,
Onwijs bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een positieve review te geven.
Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent!
Het is heel normaal dat je zoekende bent...
Beste Suzanne,
Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent!
Het is heel normaal dat je zoekende bent bij een nieuwe studie. Neem de tijd om je studie materiaal en leeromgeving te leren kennen.
Heel veel studieplezier toegewenst.

Zonl

Hbo- verpleegkunde verkort

Ervaringen LOI

De modules/ inzendopgave zijn duidelijk, de docenten zijn professioneel en voegen meerwaarde toe. De innovatie opdracht en hoe het beoordeeld wordt duurt wel heel lang.

Beste Willy,
Bedankt voor je feedback!
Beste Willy,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te vernemen dat de opleiding goed in de smaak is gevallen. Wij waarderen het enorm dat je ons hebt voorzien van feedback. Dit signaal nemen we uiteraard erg nauw en derhalve willen wij hieromtrent in bespreking gaan met de studieleiding.
Wanneer je ons kunt aangeven op welke module dit betrekking heeft en of je dit herhaaldelijk ervaart, kunnen wij hiermee direct aan de slag gaan!
Wij zien je reactie graag tegemoet!
Wishal,LOi Webcare

Sophia

Weddingplanner & ZZP'er

Ervaringen LOI

Kort geleden begonnen, maar erg tevreden.

Beste Sophia,
Wat tof dat je ons een positieve review hebt gegeven. Dankjewel!
Beste Sophia,
Wat tof dat je ons een positieve review hebt gegeven. Dankjewel!
Fijn om te lezen dat je vooralsnog tevreden bent met je cursus. Dit willen we natuurlijk graag zo houden.
Mocht je inhoudelijke vragen hebben kun je ons gerust een e-mail sturen op webcare@loi.nl, onder vermelding van je cursistennummer.
Veel studieplezier!

Druiventak Marleen

MBO verzorgende IG

Ervaringen LOI

Telefoniste gaf me uitgebreid uitleg en dat trok me gelijk aan. Materiaal gehad zoals aangegeven. Vaak mailtjes om up to date te zijn

Beste Marleen,
Super bedankt voor je positieve review! Dat doet ons goed.
Fijn om te lezen dat tot zo ver alles je goed bevalt.
We doen onze uiterste best onze studenten zo goed mogelijk...
Beste Marleen,
Super bedankt voor je positieve review! Dat doet ons goed.
Fijn om te lezen dat tot zo ver alles je goed bevalt.
We doen onze uiterste best onze studenten zo goed mogelijk te voorzien van alle studiefaciliteiten om de opleiding optimaal te kunnen doorlopen.
Mocht je inhoudelijke vragen hebben die betrekking hebben op je opleiding, kun je ons een e-mail sturen onder vermelding van je cursistennummer op webcare@loi.nl.
Veel studie plezier toegewenst!

Anneleen

Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

Ervaringen LOI

Heel tevreden, als ik een vraag heb, wordt het heel snel beantwoord. Ook ingeleverde opdrachten krijg je snel retour met fijne feedback. Het is heel fijn om de opleiding op je eigen tempo af te... Heel tevreden, als ik een vraag heb, wordt het heel snel beantwoord. Ook ingeleverde opdrachten krijg je snel retour met fijne feedback. Het is heel fijn om de opleiding op je eigen tempo af te kunnen maken. Zo is het voor bijv. zieke mensen zoals ik mogelijk om toch een opleiding te doen. Zeer content!

Beste Anneleen,
Ontzettend bedankt dat je zo'n mooie, inhoudelijke positieve review hebt geplaatst.
Dit doet ons zeer goed.
Mooi om te lezen dat studeren op eigen tempo vanuit huis jou...
Beste Anneleen,
Dit doet ons zeer goed.
Mooi om te lezen dat studeren op eigen tempo vanuit huis jou de mogelijkheid bied om je kennis te verbreden.
Mocht je inhoudelijke vragen hebben over je opleiding kun je ons altijd benaderen op webcare@loi.nl, onder vermelding
van je curistennummer.
Heel erg veel plezier en succes toegewenst met je studie!
Linsey, Loi Webcare.

Marian Keizer

Spaans voor gevordenden.

Ervaringen LOI

Ik studeer Spaans en ik ben heel enthousiast en tevreden over het lesmateriaal en het contact met de docenten.

Beste Marian,
Onwijs bedankt voor je positieve review!
Een nieuwe taal leren is een uitdaging. Het doet ons goed om te lezen dat de cursus zo enthousiast door je wordt ontvangen.
que...
Beste Marian,
Onwijs bedankt voor je positieve review!
que tengas un buen día.

Antonia Russ

Nederlands, grammatica en spelling

Ervaringen LOI

Dit is mijn tweede cursus. De cursus Nederlandse grammatica en spelling is een hoogwaardige cursus, professionel samengesteld, die in je eigen tempo kan volgen. Dit cursus is mogelijk te combineren... Dit is mijn tweede cursus. De cursus Nederlandse grammatica en spelling is een hoogwaardige cursus, professionel samengesteld, die in je eigen tempo kan volgen. Dit cursus is mogelijk te combineren me een fulltime baan en familie met een kleine dosis zelfdiscipline en een goede planning. De docenten en de klantenservice zijn altijd klaar om hulp te bieden of een oplossing te vinden. Ik kreeg ook motivatie emails en adviezen, ook al daar ik geen behoefte had, was toch aangenaam.

Beste Antonia,
Bedankt voor je super positieve beoordeling!
Beste Antonia,
Bedankt voor je super positieve beoordeling!
Onwijs leuk dat je gekozen cursus bij ons erg goed in de smaak is gevallen! Wij richten ons voornamelijk op het waarborgen van effectiviteit tijdens het studeren. Het is de bedoeling dat onze studenten op eigen studietempo en met alle flexibiliteit plezierig kunnen studeren. Uit je verhaal kunnen wij opmaken dat deze doelen door ons behaald zijn, onwijs gaaf!. Een goede klanttevredenheid is immers erg belangrijk voor ons.
Wishal,LOI Webcare

Yvonne de Vries

Superblij met LOI diploma

Ervaringen LOI

Helemaal tevreden met cursussen en opleidingen van de LOI. Heel flexibel studeren op je eigen manier en fan toch weer een diploma of certificaat erbij

Beste Yvonne,
Wat onwijs leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review over ons te schrijven.
Beste Yvonne,
Wij vinden het fijn om te lezen dat het studeren in eigen tempo je zo goed is bevallen.
Mocht je inhoudelijke vragen hebben omtrent de cursus, dan kun je ons altijd een bericht sturen gericht aan webcare@loi.nl onder vermelding van je cursistennummer.