LOI

Latijn

Bijzonder tevreden:
-duidelijk en interessant cursusmateriaal
-voldoende oefenmogelijkheden
-uitstekende correcties door mijn docent mw Verkade

Beste Jan,
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om ons een positieve reactie te geven!
Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de cursus.
Latijns is absoluut niet...
Beste Jan,
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om ons een positieve reactie te geven!
Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de cursus.
Latijns is absoluut niet makkelijk. Dan is het zeker belangrijk dat je de juiste ondersteuning geboden krijgt om de taal te leren.

Rebecca Schreuder

VWO natuur en gezondheid

Ervaringen LOI

Heel tevreden, ik zou het erg aan raden. Vooral omdat de LOI ook met je naar oplossingen kijkt als het allemaal even niet lukt... Financieel en op cursus gebied.

Beste Rebecca,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te voorzien van een positieve review. Dit waarderen wij enorm.
De LOI staat voor groei in je persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn...
Beste Rebecca,
De LOI staat voor groei in je persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn positief gestemd dat dit bij je in de praktijk al meetbaar is.
Mocht je tijdens het studeren vragen hebben, kun je ons altijd een bericht sturen op webcare@loi.nl onder vermelding van je cursistennummer.

K van Groen

Vakbekwaamheid honden en kattenbesluit

Ervaringen LOI

mijn ervaring is nog fris ik ga net beginnen met de opleiding.
Voor mij is het een uitkomst dat ik thuis de opleving kan volgen en de tijden kan in plannen.
Tot nu toe ben ik nog altijd...
mijn ervaring is nog fris ik ga net beginnen met de opleiding.
Tot nu toe ben ik nog altijd gelijk en duidelijk te woord gestaan.

Beste mevrouw van Groen,
Bedankt voor de positieve score! Dit waarderen wij enorm.
Beste mevrouw van Groen,
Bedankt voor de positieve score! Dit waarderen wij enorm.
Fijn om te lezen dat de opleiding nu al zo goed bevalt. Een groot voordeel van een studie op afstand is inderdaad dat je de tijd zelf kan inplannen zoals jij dat wenst.
Onze klantenservice heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan het verbeteren van de service. Dat dit voor jou nu al merkbaar is betekend dat dit zijn vruchten begint af te werpen.
Heel veel plezier en succes toegewenst met de studie.

Flowee

Commerciele teksten schrijven

Ervaringen LOI

Tot nu toe ben ik tevreden over de cursus. Belangrijk dat je jezelf blijft motiveren om te studeren en een duidelijke planning maakt waar je jezelf aan kunt houden.

Beste Manon,
Bedankt dat je ons een positieve beoordeling hebt gegeven.
Beste Manon,
Bedankt dat je ons een positieve beoordeling hebt gegeven.
Wij vinden het belangrijk om te weten of onze opleidingen naar tevredenheid worden afgenomen. Goed om te lezen dat je tot zover tevreden bent, dit willen we graag zo houden.
Focus, motivatie en het maken van een planning zijn belangrijke componenten bij een thuisstudie.
Wij doen uiteraard ons best om je hier bij te ondersteunen.
Indien je vragen hebt kun je ons een bericht sturen via webcare@loi.nl onder vermelding van het cursistennummer.
Wij wensen je een onwijs leerzame periode toe.

Ria Barendse

Frans beginners/gevorderden

Ervaringen LOI

Zeer tevreden met docentbegeleing en inhoud van de lessen

Beste Ria,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een positieve score te geven!
Hier zijn wij erg blij mee.
Wij doen onze uiterste best onze studenten te voorzien van cursussen met...
Beste Ria,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een positieve score te geven!
Hier zijn wij erg blij mee.
Wij doen onze uiterste best onze studenten te voorzien van cursussen met uitgebreide inhoud en natuurlijk waar nodig, de juiste persoon om hier begeleiding in te bieden.
Dat is bij jou duidelijk het geval geweest.
Wil je je kennis uitbreiden of ben je benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben qua opleidingsvormen? Stuur ons dan gerust een bericht. Wij zijn te bereiken via webcare@loi.nl
bonne chance!

Britt

Sportvoeding

Ervaringen LOI

Ik ben over het algemeen tevreden met LOI. De flexibiliteit die LOI biedt, maakt het goed te combineren met mijn andere studie, waarbij ik nu full time stage loop. Het lesmateriaal is erg duidelijk... Ik ben over het algemeen tevreden met LOI. De flexibiliteit die LOI biedt, maakt het goed te combineren met mijn andere studie, waarbij ik nu full time stage loop. Het lesmateriaal is erg duidelijk en goed te behappen.

Beste Britt,
Beste Britt,
Bedankt voor je positieve reactie.
Superleuk om te kunnen vernemen dat de opleiding erg goed in de smaak is gevallen! Wij richten onze pijlers voornamelijk op het bieden van een goed werkende leeromgeving. Dit vormt immers de basis. Het is overigens de bedoeling dat je een leerzame maar plezierige studietijd ervaart.
Wanneer je tijdens het studeren bepaalde ‘obstakels’ ervaart, dan mag je ons benaderen via webcare@loi.nl onder vermelding van het cursistennummer.
Wij wensen je heel veel studieplezier toe!

Elizabeth Tinga

Pedagogisch medewerker in de kinderopvang

Ervaringen LOI

Heel tevreden....je wordt goed op de hoogte gehouden over ontwikkelingen en snelle aktie wanneer je het huiswerk opstuurt.
Vriendelijke groeten Lies Tinga

Beste Elizabeth,
Beste Elizabeth,
Bedankt voor je positieve reactie.
Wat fijn om te lezen dat je gekozen opleiding bij ons erg goed in de smaak is gevallen. Wij staan garant voor alle flexibiliteit en plezier gedurende het studeren.
Heel veel studieplezier gewenst!

Verbunt Verlinde

HBO Adobe Illustrator CC 2018

Ervaringen LOI

De bereikbaarheid van de LOI heb ik als zeer slecht ervaren. Reacties op mails duurden soms wéken, chatfunctie niet beschikbaar en ook telefonisch waren jullie onbereikbaar. Dat is frustrerend en... De bereikbaarheid van de LOI heb ik als zeer slecht ervaren. Reacties op mails duurden soms wéken, chatfunctie niet beschikbaar en ook telefonisch waren jullie onbereikbaar. Dat is frustrerend en zeer merkwaardig voor een 'modern' opleidingsinstituut in deze tijden met zoveel middelen ter beschikking. Ik heb dit als een groot minpunt ervaren. Gelukkig reageerden de docent via de campus wel heel snel. Huiswerk werd ook snel nagekeken. De inhoud van de opleiding was verder prima.

M Verberk

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden. Met een goede en duidelijke methode mijn doel kunnen halen.

Beste Marco,
Beste Marco,
Bedankt voor je positieve waardering!
Wat goed dat je deze persoonlijke doelstelling hebt kunnen behalen! Wij willen je enorm bedanken voor de genomen moeite om ons via dit kanaal te complimenteren.
Indien wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag!
Het e-mail adres waarop je ons kunt bereiken is webcare@loi.nl.

T.A. van der Leur

Verpleegkundige

Ervaringen LOI

Tot zo ver tevreden ook omdat het in mijn eigen tempo kan en dat is ideaal

Beste Tom,
Bedankt voor je positieve waardering!
Wat fijn om te lezen dat de geboden flexibiliteit in het studeren goed aansluit op je planning.
Wij wensen je heel veel studieplezier...
Beste Tom,
Bedankt voor je positieve waardering!
Wij wensen je heel veel studieplezier toe!
Bij vragen mag je ons benaderen via webcare@loi.nl onder vermelding van het cursistennummer.